Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Kezdem hülyén érezni magam. Normális válaszokat pls!
A barátnőmmel már lassan egy éve hogy együtt vagyunk. De én kezdek kicsit megbolondulni. Úgy érzem,mintha felcserélődtek volna a szerepek. Kb. mintha én lennék a lány ő meg a fiú. Mind a ketten dolgozunk egész nyáron. Nagyon kevés időt töltünk együtt. Ezzel nem is lenne semmi baj, csak amikor lenne szabadidőnk mindkettőnknek ő néha bulizni jár a barátnőivel....szórakozóhelyekre. Ami eléggé zavar. Ezzel mondjuk nem is lenne baj, mert oké menjen. De az zavar, hogy nekem kell szinte rászólnom, hogy hahó, velem is kéne lenned. Mert én szinte sehova nem járok, csak néha beugrunk 1-2 sörre a haverokkal a törzshelyünkre, de azt is csak akkor ha ő éppen nem ér rá és nem tudunk találkozni. Ő viszont kijelentette, hogy ő nem fog "begyöpösödni" miattam, hanem neki erre a szabadságra szüksége van. De engem annyira zavar, hogy nem alkalmazkodik. Szerintem nem is próbál vagy nem tudom. Nagyon szeretem ez biztos. De nem tudom meddig fogom bírni ezt. Nem vagyok biztos benne hogy jó vége lesz. Szerintetek mit kellene csinálnom, hogy én legyek a legfontosabb számára? Mert néha úgy érzem, hogy a fontossági sorrend első 3 helyén sem vagyok. És furán érzem magam emiatt, hogy most ilyen problémám van. De teljesen kikészülök miatta.
20/F
Ebből egyértelmű, hogy te jobban odavagy érte, mint ő érted.
Szerintem a barátnőd kezdi természetesnek venni, hogy te vagy neki, úgyhogy kicsit fel kéne világosítani a lánykát, hogyha ezt továbbra is így folytatja, akkor le is út, fel is út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!