Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy ugyan úgy fog érezni irántam mint én ő iránta?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki elég rég óta ismerek, komoly kapcsolatot szeretne velem. Én az ismerkedés alatt, teljesen beleszerettem, és ezt ő is tudja. Azt mondta nagyon, kedvel, és jól érzi magát velem, mondhatná, hogy szeret, de nem úgy ahogyan én őt, viszont komoly esélyt lát arra, hogy idővel ő is ugyan úgy fog szeretni engem, ahogyan én őt. Azt mondja képes lennék elérni, hogy szeressen. Szerintetek ennek mekkora a valószínűsége? Megéri foglalkoznom vele, vagy törődjek bele, hogy bizonyára nem fog tudni szeretni.2013. júl. 26. 17:22
1/2 anonim válasza:
Persze, van esély rá hogy ő is teljesen beléd szeret. De én egy ilyen helyzetben nem érezném magam jól, nem akarnék arra várni hogy háátha lesz valami. Egyébként is, a fiúknak mindig az kell aki elérhetetlen. Szóval szerintem próbálj meg kevésbé reménykedni, beszélgess vele meg minden de ne azt lássa, hogy bármikor megkaphat. Nem tudhatod, meddig húzza még az agyadat.
2/2 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, komoly kapcsolatot szeretne, azt mondja szerinte a szerelem idővel alakul ki minden kapcsolatba, nem feltétlenül, kell meglennie már az első pillatattól fogva. Ezzel én is egyet értek, csak nem tudom fog-e tudni szeretni. Abban nem kételkedem, hogy akarna, csak abban hogy képes lesz-e rá.
2013. júl. 26. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!