Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá hogy az exem fel tesz itt egy kérdést és én jóindulatúan (pedig nem akarnám ha tudnám) válaszolok rá mert nem tudom ki kérdezte? És ugyan így visszafele?
És mennyi az esély rá hogy én vagyok az exed?
...Idióta kérdések.
3 694 932 kérdés
naponta 3 800 új kérdés
22 249 141 válasz
naponta 19 900 új válasz
427 244 regisztrált tag
Naponta 220 000 látogató
23 témakör van, tegyük fel, hogy Te is és ő is csak ezt a kategóriát figyelitek.. ha jól számolom, ennek 4.347% az esélye, de ha fiatalok vagytok, valószínűleg úgyis ezt a kategóriát nézi ő is, úgyhogy ezt ne számítsuk:D
az, hogy az exed regisztrálva legyen erre az oldalra, annak kb 4.27% esélye van
3800 kérdés naponta, ha elosztjuk a témakörökre, akkor az 165,21 kérdés ebben a témakörben
tegyük fel, hogy egy itt böngésző ember csak minden 3. kérdést olvas el, akkor egy ember itt naponta 55,07 kérdést olvas el
ha jól számolom, a kérdésedre a válasz 1,815870710005% :D
viszont ha hozzávesszük, hogy ha Te nem vagy az a Lilla, Dóra, Regina, vagy Kornélia, aki az én exem lehetne, akkor én nem számítok a számadatokba és máris borul a dolog:S:D
hogy jóindulatú választ adsz e a kérdésére, azt már nem tudom kiszámolni.. valószínű egyébként, hogy a számításaim nem helyesek, mert elég ratyi voltam matekból, de én megpróbálkoztam vele:)
és egyébként szerintem százaléktól függetlenül nem kell ettől félned:)
15f én
15l ő
:D de nem hinném hogy regisztrálva van :D
Ezt te nem tudhatod.
Miért, szerinted ő gondol arra, hogy te be vagy regisztrálva?
nos, ha fiú vagy, akkor biztos, hogy nem vagy az exem:D (és továbbra sem tartozol, a Lilla, Dóra, Regi, Korni halmazok uniójába:D)
és a regisztrálására vonatkozó számolásomnak még esélyt is adok, hogy helyes:D
de ilyen hülyeségen tényleg nem kell agyalnod, ne parázz (inkább zöldelj:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!