Lassan 20 évesen is szűz vagyok és kezdem cikinek érezni. Mit tegyek?
Valahogy nem szeretnék prostihoz menni emiatt, nem is akarok olyannal lefeküdni, akit nem szeretek. Meg kissé érdekes az ízlésem: a hajfestést ki nem állhatom, a dohányzást meg az alkoholt nem tűröm (nem fogyasztok egy kortyot sem). Najó, az talán még elmegy, ha ritkán iszik alkoholt (de nem rúg be sohase), meg bizonyos esetekben még a hajfestést is (de az össze-vissza melírozott, lenőtt hajat már nem, meg nem szép a világos haj+sötét szemöldök, meg jobb simogatni a természetest, de hagyjuk). Viszont sokak számára negatív tulajdonságok néha nálam pozitívnak hatnak (pl. gyerekesség, de ez se mindig).
Külsőm: gyógyszer miatt elhíztam (nem annyira vészesen) és a gyenge izomzatom miatt (max. 25 kilót tudok felemelni, max. 10 felülés, max. pár perc futás) ha sportolni szeretnék, akkor először valami szakemberhez kellene fordulnom. Meg van valami ritka bőrbetegségem, ami miatt csupa korpa a vállam és furcsa foltokkal van tele az arcom, de az utóbbi időben samponváltás következtében már nem olyan vészes. Ennek ellenére eléggé jóképűnek neveznek sokan.
Jelenleg Budapesten élek, de úgy tűnik, nem sikerül elvégeznem a fősulit, mert nem értek az ilyen emelt szintű matekhoz, amit analízisen tanulunk pl, akkor mehetek vissza nógrád megyébe... :(
gyurj rá az analizisre, akkor nem b@sznak ki. nem halt még bele senki deriválásba/integrálsba.
jol ráb@sztál, nem nagyon van olyan lány, aki megfelel az elvárásaidnak.
Csak azt fájlallom nagyon, hogy néhány nálam jóval rondább, elhízottabb, személyiségileg se a toppon lévő (egyik erősen rasszista volt pl.) egyednek már több csinibabája volt, nekem meg egy sem. :(
Ennyire bűn, hogy rendes ember vagyok.
Az iskoláról: nem a deriválással van bajom, hanem a formális automatákkal. Bár ezt pont nem analízisen tanultuk, de elég kínos.
Egy kicsit talán meg kéne emberelni magad, férfiasodni, és alább adni a követelményekből.
Mondjuk kezd azzal a folyamatot hogy nekiállsz tanulni, és nem azon siránkozol hogy te nem érted a matekot. Az analízis gyakorlás kérdése, nem kell hozzá akkora lángelmének lenni. A másik hogy adj a külsődre, a korpát tüntesd el, és menj el akkor szakorvoshoz és kérd ki a véleményét h mit sportolhatsz, ne csak otthon tespedj a bajaidra hivatkozva.
A követelményeid meg..hát, fősulis vagy és soha nem iszol még 1 sört sem? meg ki van kötve h a lány nem rúghat be és nem ihat, csak mert te ilyen vagy? Meg ne legyen festett a haja?
Így soha nem lesz barátnőd, szóval ha ciki h szűz vagy, menj nyugodtan prostihoz..
Matek: lehet, inkább másik pályát választok, anno a szüleim miatt mentem csak fősulira, de ez a szak nem tetszik nekem. Ergo kidobok az ablakon jópár évet, amit olyan szakok elvégzésére is fordíthatnám, amit szeretek és tetszik. És apám mindenképpen azt akarja, hogy fejezzem be (mert én lennék a család dicsősége, az első diplomás) és aztán helyezkedjek el abban a szakterületen. Jelenleg nagyobb bajom az informatika: a házit nem fogadta el a tanár és nem lehet már pótvizsgára jelentkezni.
A bőrbetegség: voltam vele bőrgyógyásznál, de meg se nézte rendesen és felírt egy rakat vackot, ami nem használt. Seborreheás dermatitisz a neve talán, ezt is az interneten néztem meg. A bojtorjános sampon hat, már nincs az a tipikus "hóesés".
Az alkohol csak annyira megy el, hogy egyszer-kétszer ünnepekkor. Nagyon sok lelki függővel találkoztam már, torz személyiségük volt mindnek és alkoholmentes összejöveteleken mindig felhúzták magukat, hogy miért nincs pia. Meg se próbaálták magukat jól érezni józanon.
Nekem az nem tetszik a hajfestésben, hogy elvileg a nők értünk teszik, az ismerőseim egy része jobban kedveli a természetest, a többit nem is érdekli még a lányok csípője sem, a lányok szemének a dicsérését meg dedósnak tartják (hülyék :)). Meg az összes festett hajú lányismerősömnek olyan szép hajuk volt (a legtöbbnek barna), és csak a divat miatt rondították el legtöbbször szőke hajfestékkel. :( Bár lehet, hogy csak ez a "egyformaság" nem tetszik nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!