Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért érzem cikinek hogy 23...

Miért érzem cikinek hogy 23 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Néha nagyon ugy érzem h reménytelen a helyzet teljes mértékben, hogy nálam sokkal értékesebbek vannak, picinek érzem magam emiatt ha ilyen témáról van szó...

átlagos vagyok bulizok vannak kapcsolataim, csak ez egyszerűen nem jön..

nem tudom miért???

2011. jan. 15. 00:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

mért mennyivel cikibb már az ha pl 13 évesen már nem az vki :D nincs abba semmi gáz [sztem]

19F

2011. jan. 15. 00:55
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
23 évesen nem ciki, majd esetleg 15-20év mulva lesz az. mindenesetre én drukkolok neked. hajrá!
2011. jan. 15. 00:57
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem fekszel le senkivel :D

Ha annyira zavar, hogy problémát okoz az önértékelésedben, akkor feküdj le valakivel. Bár egyáltalán nem ritka dolog. Nem egy olyan partnerem volt, akiknek 25 évesen én voltam az első. Nincs ezzel semmi gond :)

2011. jan. 15. 00:58
 4/24 sweet clementine válasza:
88%
Legyél büszke magadra! Nincs ezzel semmi gond! Nem veled van a baj, hanem azokkal, akiken 15 éves korukra átment két futballcsapat a cserejátékosokkal együtt, meg büszkén kommentelnek (koruk feltüntetésével) gyikre, hogy milyen is, ha a szájukba élveznek, és még sorolhatnám -.- Én örülök, hogy vannak még ilyen emberek, mint te!
2011. jan. 15. 00:58
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
szrd már le, ez csak a 15 éveseknél divat, ezzel menőzni!
2011. jan. 15. 01:07
 6/24 anonim válasza:
13%
hát nem tom elég érdekes hogy te még szűz vagy próbáld csak ki nyugodtan ne félj tőle jóó dolog az
2011. jan. 15. 01:18
 7/24 anonim válasza:
73%

Én is 23 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, de nem bántam meg :) Sokkal izgalmasabb volt, ráadásul annak adtam oda magam aki 6 éve a férjem is :) Hidd el ha megtalálod az életed párját, ő ezért nagyon fog tisztelni, és még inkább kincsként kezel. Legalábbis férjem így volt velem! Én nagyon örülök neked, és hidd el büszke lehetsz magadra! Ritka manapság már az ha egy lány nem akar 13 évesen már szexelni, csak azért hogy felvágjon vele... (pedig szerintem ennyi idősen még nagyon nagyon éretlenek a lányok meg a fiúk is)

29/N

2011. jan. 15. 01:25
 8/24 Moszuke ***** válasza:
100%

hümf! én 23éves szűz srác vagyok.. na és?

van egy 18éves barátnőm aki már nem szűz és még is én okítom őt a szexualitásról..

dühít is néha a butasága, de van bennem annyi, hogy nem vágom a képébe, hogy elbaszta a szüzességét mert fontos nekem annyira, hogy visszafogjam magam.. na..

mi különbség van egy szűz és nem szűz között?.. semmi.

ha már évek óta él szexuális életet az oké.. akkor már "tapasztalt".. de 5-10-20-30 alkalom az 0.

a sok tini segg hülye, 0 tudással merül a mély vízbe.. aztán jönnek a kérdések amikor már késő..:)

2011. jan. 15. 01:50
 9/24 anonim ***** válasza:

második...tépj sorszámot :DD

na de komolyra fordítva a szót,sztem ne rágódj ezen,sokan vannak így,majd jön úgyis egyszer...

18f

2011. jan. 15. 01:59
 10/24 anonim ***** válasza:
40%
Mert lassan már az.
2011. jan. 15. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!