Miért érzem cikinek hogy 23 évesen szűz vagyok?
Néha nagyon ugy érzem h reménytelen a helyzet teljes mértékben, hogy nálam sokkal értékesebbek vannak, picinek érzem magam emiatt ha ilyen témáról van szó...
átlagos vagyok bulizok vannak kapcsolataim, csak ez egyszerűen nem jön..
nem tudom miért???
Hát a mai világba lassan már tényleg az..
de ne így fogd fel.. szerintem csak azért "beszélted így be magadnak " mert ma már mindenhol azt hallani,hogy az is ritka aki 16 évesen szüz..
nem ciki egyáltalán... csak a mai fiatalok versenyeznek ezzel, hogy "ki veszti el előbb", ahelyett, hogy a tanulásban jeleskednének pld. Nézd meg azokat a kommenteket amikben olyanokat írnak, hogy 14-15 évesen ennyiszer meg annyiszor csinálták már... a nevüket nem tudják leírni helyesen, nemhogy egy mondatot... te ezek miatt az emberek miatt érzed "kevesebbnek" magad?
18/F
Köszönöm a válaszokat.
Nem érzem kevesebbnek magam utolsó, mert magabiztos vagyok, nagy a szám, (jó értelembe:) csak a csajozás dolog nem alakul nagyon...ennyi
Ez a kérdés sokszor bennem is felmerül, de szokás mondani, hogy ami késik, nem múlik. Nekem már anyámék is azzal jönnek, hogy miért nincs egy komoly barátom...pedig én is szoktam bulizni járni (mondjuk csak hébe-hóba), vannak barátaim, nem nagyon vagyok otthon. És mégsincs senkim. Pedig mindenki mondja, hogy szép vagyok, okos, satöbb...
Ne aggódj, kérdező, szerintem is sokkal jobb várni, és majd ha eljön az ideje, hogy elveszítsd, akkor szerelemből fogod megtenni, nem pedig részegen, úgy, hogy nem emlékszel a másik nevére sem, vagy nem "kivagyiságból", csak úgy. Szerintem a jövendő barátnőd örülni fog neked.
21/L
Hogy miért nem jött még el neked a megfelelő ember (barátnő), azt sajnos nem tudhatjuk.
Hogy miért érzed cikinek? - Valószínűleg azért, mert olyan a társadalmunk, a kultúránk, hogy az összes lehetséges csatornán zúdítja ránk a szexualitást, valamint rengeteg fórumon azt az infót szerezheted, hogy az emberek nagy része már 16 évesen aktív nemi életet él, és esetleg velük veted össze magad.
23 éves lány vagyok szűz. Amit most magamról írok, azt nem panasznak szánom. Azért írom hogy lásd, milyen sokféleképpen lehet ugyanarra a dologra tekinteni.
Én nem érzem cikinek, hogy szűz vagyok. Viszont hiányzik a szex az életemből. Nem maga az első szex, hanem a normális, rendszeres szexuális élet. Nem egy bárban felszedett fickóval, hanem valakivel, aki a párom.
Ha már 16 évesen elvesztettem volna, és azóta nem lett volna párkapcsolatom már 5-6 éve, akkor is így éreznék.
Nem tudom, érted-e a különbséget. Ilyen szemszögből nézve nekem maga a szüzesség abszolút nem ciki. Viszont hogy hiányzik a szex egy normális társsal, az tény.
Nem gubózom be teljesen, ismerkedem, randizgatok. Remélem, hogy előbb-utóbb találok magamnak olyan valakit, akivel lehet valami tartósabb dolog is.
Kedves Kérdező!
Nem ciki, hogy 23 évesen még szűz vagy, viszont az tény, hogy ennyi idős korban a rendszeres szexuális aktivitás hiánya az probléma!
Nem hiszem el, hogy nem találsz egy olyan pasit magad körül, akibe lehet, hogy nem vagy fülig szerelmes, de jóképű, értelmes, kedves, és vele szívesen elveszítenéd - válassz minőségi pasit, de a szüzesség elvesztésével semmiképpen ne várd meg a Nagy Ő-t!
27F
már 3-4 év múlva ideális lenne elkezdeni a családalapítást,
szóval húzz bele, az magában annyira nem ciki sztem, hogy még szűz vagy, de ha nem is próbálkozol csajokkal,(nemcak a szexre célzok) az már inkább ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!