Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért érzem cikinek hogy 23...

Miért érzem cikinek hogy 23 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Néha nagyon ugy érzem h reménytelen a helyzet teljes mértékben, hogy nálam sokkal értékesebbek vannak, picinek érzem magam emiatt ha ilyen témáról van szó...

átlagos vagyok bulizok vannak kapcsolataim, csak ez egyszerűen nem jön..

nem tudom miért???

2011. jan. 15. 00:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

nem ciki csak sajnállak mert vagy csúnya vagy

vagy sikerült megetetni neked a hittanon hogy majd a nagy ö ö ö ő nek adod oda magad

2011. jan. 26. 14:00
 22/24 anonim válasza:

A Mostani völegényemmel 4évesek leszünk,perpill 4hónapos várandós vagyok tőle.

Velem veszítette el a szűzességét.

És ami számodra fontos infó lehet:

26éves volt!

Semmi ,,ciki"nincs ebben.Sőt....büszke is lehetsz.....

Inkább emiatt "szorongjon"valaki,mintsem,hogy úristen "13évesen szexeltem!!"

Szóval van idő,senki nem rohan sehova.A volt szomszédom 46éves és nem volt még nővel,:/

(Nem azt jelenti,hogy nem is szeretne lenni....)Csak félénk,meg nincs önbizalma.....:)

2011. jan. 26. 14:07
 23/24 anonim válasza:
Azért az röhej szerintem hogy itt sokak szerint az a gáz ha valaki fiatalon (pl. 15) évesen veszti el, de ha valaki 23 évesen még az hát az tök normális. Huh... szerintem egyik se gáz, de azért ideálisabb fiatalon elveszteni szerintem. Akkor inkább lennék 16 évesen tapasztalt (az irigykedők szerint ezt evezik k..vának) mint 23 évesen totál tapasztalatlan. Kérdező nem bántásból de még sose voltál szerelmes vagy nem volt párod még egyáltalán vagy az igazira vársz? o.O
2011. jan. 26. 14:08
 24/24 anonim válasza:

én durván 2 hónap múlva leszek 23 és e téren én is a 0-án vagyok.

hát én a saját helyzetemet cikinek érzem

Ez van...Sprite!

2012. márc. 5. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!