Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri várnom az "igazira"?!...

Megéri várnom az "igazira"?! Többi Lent!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még szűz a barátnőim és a társaságomban lévő lányok már nem szüzek,és viszont szégyenlem hogy az vagyok és vannak ciki helyzetek pl amikor felhozódik a szex téma én csak ülök ott és nézek magam elé mivel nem tudok róla semmit mondani!..

Gondolkodtam sokat azok hogy egyszerűen csak valakivel elveszíteni nem szerelemből,persze a legnagyobb álmom az volt hogy egyszer szerelemből fogom magam oda adni a pasimnak,de nem tudom mit csináljak!

Segítsetek!!

2013. aug. 14. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szerelemből veszítettem el, de mégis jó volt, és egyáltalán nem bánom:) 18 évesen már el tudtam dönteni, hogy mit akarok, és nekem nem érte meg tovább várni. Bár én sose paráztam túl a szüzességet, és nem vágytam arra, hogy fülig szerelmesen történjen meg. Ha neked viszont ez az álmod, mindenképp várj rá! A barátnőiddel meg ne foglalkozz, nem alakulhat mindenki élete ugyanúgy:)
2013. aug. 14. 01:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes várni. 18 évesen fiúként mondom ezt. Lett volna lehetőségem elveszíteni nekem is, de nem ugyanaz, mint amikor olyannal csinálod akit szeretsz. És most van egy gyönyörű barátnőm, aki 17 és szintén megőrizte a szüzességét. Ne szégyeld, és az, hogy mások mit mondanak, ne érdekeljen. Várj, el sem tudod hinni, mennyire boldog lesz a leendő barátod, ha megtudja, hogy nem vagy olyan, mint a többiek...
2013. aug. 14. 09:13
 13/16 anonim válasza:
a utolsó válaszolónak igaza van hallgass ,rá mellesleg elég szépen írt... Én is ezt tudom csak javasolni ,várd meg az igazit ,milyen a szerelem nélküli sex ? Szerintem megbánnád utólag ,várd meg az igazit,hallgass ránk ,és ne zavarjon h a többi már nem szűz,ez nem kortól függ ,ha szóba esik a téma ,ne kínosan ,de próbáld a szót másra terelni,ha ez a dolog zavar.Mindenesetre ,remélem hamarosan megtalálod az igazit !! :))
2013. aug. 14. 14:01
 14/16 Szergej55 ***** válasza:
Ne állj be a sorba! Ne engedj a nyomásnak, csak emiatt nincs értelme.
2013. aug. 14. 14:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen megköszönöm nektek!:)

És igazatok van:)

Megvárom az igazit!

2013. aug. 14. 16:35
 16/16 anonim válasza:
71%
Én még szűz vagyok,szintén 17 évesen.Őszintén, én magasról lesz*rom,hogy ki szűz vagy ki nem.Én így jól érzem magam,és nem tartom egyáltalán cikinek.Az,hogy megéri-e várnod az igazira,csak te tudhatod.Szerintem elég gyerekes dolog lenne lefeküdnöd valakivel csak azért,hogy elmondhasd magadról,hogy már nem vagy szűz.Majd akkor szégyelld magad,ha 30 évesen leszel és még mindig szűz.
2013. aug. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!