Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Várjak az igazira?

Várjak az igazira?

Figyelt kérdés
19 múltam, még szűz vagyok. Voltak már közeli esetek, de még nem törtnt meg soha. Mindíg az volt az álmom, hogy majd szerelemből lesz az első. De már egyre kíváncsibb vagyok, és türelmetlenebb. Lehetőségem lenne...de úgy gondolom mégsem érné meg, egy egyéjszakás kalanddal elveszíteni ... Vélemény?
2013. aug. 3. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy egy éjszakással semmiképp. Viszont ha van egy barátod, (az igazi nem létezik, mi tesszük azzá...) akivel már egy ideje együtt vagy... Mondjuk ez esetben legalább fél évet várj, hogy biztos legyél benne nem csak a szüzességed kell neki... :)
2013. aug. 3. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne add fel, kitartás!

A türelem aranyat ér! (-:

Várd meg az igazidat, majd érzed, hogy pl.: máshogyan ver a szíved stb stb majd akkor vágj bele.

Nem hajt a tatár, a sporttal pedig nagyon jól tudod kompenzálni az energiádat.

2013. aug. 3. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Hidd el megéri meg várni azt az embert aki kiérdemli! Semmiképpen ne egyéjszakás kalandban! Csak olyan férfinak add oda magad akiben megbízol. 22/F
2013. aug. 3. 19:40
 4/9 Szenii válasza:
32%
Én sajnos tapasztalatból mondom, hogy NE! Semmiképp. Oké, szép dolog és ritka, én ezt meg is értem. De sok embert ismerek, aki eddig csak 1 valakivel volt, összeházasodtak, stb. és évekre rá rájött, hogy nem élte ki magát és félre akar lépni... Legtöbben meg is teszik. Azt mondom, ne azzal veszítsd el, akivel örökké együtt akarsz lenni, hiába szép dolog, nem éri meg...
2013. aug. 3. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:

"nem élte ki magát"

Nah az ilyen felfogást pedig verd ki a fejedből.... mintha lenne benned egy biológiai kis mérce, amivel azt méred, hogy hány lánnyal, vagy fiúval voltál.... és ha mondjuk nálad a belső mérce 4 db fiú, akkor neked, ha törik, ha szakad, akkor is össze kell jönnöd 4 fiúval, mert amúgy nem éled ki magadat.... elég gáz felfogás.

Okés, hogy az ember a legkíváncsibb természetű majomféle, de nah.... azért ne vigyünk már bele minden bohóckodást.

Talán úgy működne, hogy egy bizonyos szám után, van kellő összehasonlítási alapod, de kérdezem én, minek? Ha az első volt jó, akkor visszamész, vagy ha a második?

Nincs ilyen mérce, nem is volt ilyen, és nem is lesz.

Egyszerűen gyenge jellemű/ön- társismeretű emberek mellé nyúlnak, vagy nem tudják kielégíteni egymást, így máshoz folyamodnak. Az evolúciós pszichológiában jól ismert játszma folyamatok zajlódnak le ilyenkor, de ha észnél vagy és figyelsz a másikra, akkor nem lesz gond.

Várd az igazit, amit nem is célszerű igazinak hívnod, mert mihez képest igazi? A lényeg, hogy várd azt a személyt, akitől megváltozol, máshogyan érzed magad, bizseregsz, és zakatol a szíved stb stb.... szóval nyugodj meg, majd fogod érezni, ezen ne is agyalj.

A kiéget, agyon csalódott embereket pedig hagyjad békén, sok jót, még ha őszintén segítőkészség is van bennük, ne várjál tőlük! Tudjuk: a pokolba vezető út, jó szándékkal van kikövezve

2013. aug. 3. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyannal akit ismersz és szeret. Akkor éppen ő az igazi, de olyannal aki még a nevedet se tudja... gyávaság.
2013. aug. 4. 04:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, várj az IGAZIRA!!!
2013. aug. 4. 06:44
 8/9 anonim ***** válasza:
én nem vártam, de már nagyon bánom, értéktelen embernek érzem magam azóta
2013. aug. 4. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
ja tedd meg velem :D
2013. aug. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!