Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kegyelmetek el tudna látni...

Kegyelmetek el tudna látni engem valamiféle tanáccsal, és kívánná nékem Isten segedelmét?

Figyelt kérdés

A tegnapi bálon megismerkedém vala egy fehérnéppel. Mi legyen a következő lépés? Hívjam el sétálni, vagy álljak az atyja elé, és kérjem meg a leánya kezét?

Van más gond is: Félek, birtokaim jövedelme nem lenne megfelelő a családjának. :S

Kérlek, segítsetek vitézlő uraim! Elég nyalka legény vagyok, de félek, hogy magánosságban fogok elpusztulni. Vertem én tatárt, törököt, kozákot, ám mégis ez a fehérnép úgy kifogott rajtam, hogy öregkoromra kénytelen leszek mást is verni, ha így folytatom.

2013. aug. 13. 01:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

H így nyitsz egy értelmesebb fehérnépnél, az máris szívébe fog zárni:D

Nekem ngyon tetszett a nyitód:D

2013. aug. 13. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Jöttünk,láttunk, visszamennénk?:D
2013. aug. 13. 07:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Híjja el a színakazalba a lyányt, Fiatal ember! :D xDDD
2013. aug. 13. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagy kírjen tanácsot Babi nénitű'!
2013. aug. 13. 09:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Híjja el biza egy sétára azt a fehérnépet, osztán lopjon tűle egy csókot az esti hódfényné'... ha eléggé csintalan a menyecske, akár sátrat is verhetnek az estö ;)

Alászolgája, Tekintetes Úr!

2013. aug. 13. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Na, kigyelmed se normális, ha ilyen kacifántos stlíusban akarja hódítani a fehérnépet......

De ha már úgyis vagy 200 évvel fiatalabb nálam, hát fogadjék el kend egy tanácsot az idősebtül: ne fussék kend olyan szekér után ami nem veszi fel.

tisztelettel:

egy éltes asszonyság (ki jót derült eme kérdést olvasván)

2013. aug. 13. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Meghalok xDD
2013. aug. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!