Kegyelmetek el tudna látni engem valamiféle tanáccsal, és kívánná nékem Isten segedelmét?
A tegnapi bálon megismerkedém vala egy fehérnéppel. Mi legyen a következő lépés? Hívjam el sétálni, vagy álljak az atyja elé, és kérjem meg a leánya kezét?
Van más gond is: Félek, birtokaim jövedelme nem lenne megfelelő a családjának. :S
Kérlek, segítsetek vitézlő uraim! Elég nyalka legény vagyok, de félek, hogy magánosságban fogok elpusztulni. Vertem én tatárt, törököt, kozákot, ám mégis ez a fehérnép úgy kifogott rajtam, hogy öregkoromra kénytelen leszek mást is verni, ha így folytatom.
H így nyitsz egy értelmesebb fehérnépnél, az máris szívébe fog zárni:D
Nekem ngyon tetszett a nyitód:D
Híjja el biza egy sétára azt a fehérnépet, osztán lopjon tűle egy csókot az esti hódfényné'... ha eléggé csintalan a menyecske, akár sátrat is verhetnek az estö ;)
Alászolgája, Tekintetes Úr!
Na, kigyelmed se normális, ha ilyen kacifántos stlíusban akarja hódítani a fehérnépet......
De ha már úgyis vagy 200 évvel fiatalabb nálam, hát fogadjék el kend egy tanácsot az idősebtül: ne fussék kend olyan szekér után ami nem veszi fel.
tisztelettel:
egy éltes asszonyság (ki jót derült eme kérdést olvasván)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!