Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ciki, ha igy koszontom fel a parom, hogy azt irom neki facebookon, hogy Isten eltessen eroben, egeszsegben?
Lehet valami személyesre számított.
Boldog szülcsi napcsit Boooggyyóóó!:) <3
Boldogat!;) És már megint öregebb lettél!:D
Nem tudom, sokan valami bénát találnak ki vagy próbálnak személyeskedni persze ezek gagyik voltak, de én mindig ugyan azt a sablont nyomom.:D
Én ha ezt írná nekem a barátom biztos mosolyognék rajta de nem tartanám egyáltalán cikinek:)
Csak olyan aranyos vagy nem is tudom mivel mostanában ugye nem így szokták felköszönteni egymást az emberek:)
De ez emberfüggő:)
16/L
Az utolsó hozzászólás komoly volt vagy csak az irónia nem jött át nekem?:D Én is a barátomat páromnak hívom, mert ez olyan személyes és közeli számomra.:) Hiszen ő a lelki társam és nem csak egyszerű barát...
Szerintem nem vagy ciki! Esetleg te vagy a fiú és idősebb, mint a lány? Valami hasonló helyzetet tudok elképzelni.:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!