Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőszerzés szempontjából...

Barátnőszerzés szempontjából előnyt vagy hátrányt jelent, ha a lányok tudják róla, hogy a fiú szűz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Van,aki szerint előny.
2013. jún. 17. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Hátrányt, minden lánynál, hiába állítják az ellenkezőjét. Minél idősebb vagy, annál nagyobb hátrányt. Ennyi idősen mondjuk még annyira nem gáz, de ha még 1-2 évig szűz maradsz, ne valld be a lányoknak!
2013. jún. 17. 21:01
 13/20 laci911 ***** válasza:
Ez olyan , hogy a nők csak a kész terméket akarjàk , persze honnan azt ne kérdezd , csak gondolj bele olyan mint egy rossz àllàs interjú ha nincs gyakorlatod nem vesznek fel ...ha meg igen akkor blöff miatt ami a hazugsàg egyik alapjai ...lehetsz hatàrozott az életed màs részében pl munkàdban , ha egy nő megérzi , hogy te nem vagy tapasztal nem fog le àllni eggyel sem .
2013. jún. 17. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne örüljél! Itt azt írják neked, hogy nem hátrány. Aztán ha ismerkednél velük és kiderülne, akkor mennél a barát zónába, vagy kidobnának, mert nekik férfi kell.

Hidd el. Sokáig voltam szűz, tudom miről beszélek.

Egészen máshogy állnak hozzá a nők egy olyan pasihoz, akiről tudják hogy voltak kalandjai, barátnői. Pozitív értelemben (tapasztalat)

2013. jún. 17. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
#14:Pedig én megismertem egy lányt,akit nem zavar,hogy szűz vagyok.
2013. jún. 17. 21:47
 16/20 Noydra ***** válasza:
Erre az a pontos válasz, hogy a normálisabbnak nem hátrány.
2013. jún. 17. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:

15: és össze is jött veled? vagy nem zavarta és barátok lettetek?

nem mindegy...

2013. jún. 17. 21:53
 18/20 anonim ***** válasza:
#17:Ő maga mondta,hogy össze akar jönni velem.Most alakulnak a dolgok.
2013. jún. 17. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

ne úgy mutatkozz be, hogy szűz vagy. hanem csak ha eljuttok odáig, és úgy alakul, megmondhatod.

de elárulom, a nő úgyis rájön, ha nem mondod meg, akkor is.

nekem is volt már dolgom szűz fiúval. számomra nagy élmény volt, és mindig emlékezni fogok rá. úgy érzem, kiváltság, hogy valaki nekem adta a szüzességét.

2013. jún. 18. 00:37
 20/20 anonim válasza:
Örüljél! :) Az igazi lány, aki szeret Téged, nagyon fog örülni annak, hogy Neked Ő az első, főleg, ha Ő is szűz. De azért nem érdemes ezzel nyitni. Viszont jó, hogy a mai világban vannak ilyen férfiak.
2013. jún. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!