Elmondtam a barátomnak, hogy szűz vagyok, de ezen ő kiakadt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy a tapasztalt lányokat szereti...2013. jún. 17. 14:43
1/22 anonim válasza:
hagyd ott, nem érdemel meg téged
2/22 anonim válasza:
Dobd ki, ha neki k..rva kell! Ahelyett, hogy értékelne.
3/22 anonim válasza:
Beszarás, van aki képes lenne eldobni egy szűz nőt? Hagyd ott tényleg...
4/22 anonim válasza:
Ha szerelmes lene beléd örülne,hogy érintetlen vagy.:)
5/22 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Hagyd ott, ne hagyd, hogy neked ebből lelki-"károd" származzon! Vannak emberek akik nem illenek össze, akár emiatt is, ha neki ez annyira fontos hogy kiakadt!
6/22 anonim válasza:
Ja meg az a baj, hogy ha ő ezen kiakadt, akkor nem szerelmes, ha meg nem szerelmes akkor talán nem vele kellene elkezdened....
7/22 A kérdező kommentje:
Más megoldás nincs? Én nem akarom elhagyni..
2013. jún. 17. 14:49
8/22 anonim válasza:
#2 Az a nő, aki már volt férfival, az egyből k.rva? Biztos te is szűz vagy még...
Kérdező, ülj le a pároddal, beszéld ezt át vele. Ha eltérő az értékrendetek, akkor intsetek egymásnak búcsút, jobb lesz mindkettőtöknek.
24N
9/22 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem akarod elhagyni, de amint látod, ő baromira nem akar elfogadni téged! Maximum azt mondja magában: Najó most úgy sincs velem egy tapasztalt nő, akivel szexelhetek, akkor csinálom ezzel a csajjal.
Ez kell neked?
10/22 A kérdező kommentje:
#9 igazad van.
2013. jún. 17. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!