Barátnőszerzés szempontjából előnyt vagy hátrányt jelent, ha a lányok tudják róla, hogy a fiú szűz?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 20:47
1/20 A kérdező kommentje:
KImaradt, hogy 17-18 éves fiú a szűz.
2013. jún. 17. 20:48
2/20 anonim válasza:
Szerintem hátrányt, ez nem pozitívum egy nőnél, de ha már megismerkedsz egy lánnyal, megkedveletik egymást és később derül ki akkor nem olyan gáz.
3/20 anonim válasza:
A korodbeli lányoknál szerintem még nem hátrány ez.
4/20 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy légy rá büszke.
5/20 anonim válasza:
embere válogatja kinek az és kinek nem, nem vagyunk egyformák
(amúgy ezen minek agyalni?)
6/20 anonim válasza:
Én is korodbeli vagyok és én azt hazudtam, hogy már nem vagyok az. Nyugodtan hazudd te is, mertt szerintem is hátrány.
7/20 anonim válasza:
Ha a srác nem mindenáron akarja elveszíteni, nem csak arra kellenék neki, és ettől nem érezné különbnek magát és igazán meg akarna hódítani, akkor előnyt jelentene. Megtiszteltetésnek érezném, hogy engem választott ki a becses feladatra. :)
9/20 anonim válasza:
Más nevében nem tudok beszélni, de számomra határozottan előny! Csodás lenne, ha a párommal együtt fedeznénk fel a szeretkezés minden csínját-bínját, és számomra is érték lenne, ha én lehetnék neki az első!
Egy szűz, 17 éves lány :)
10/20 A kérdező kommentje:
Azért még örülök, hogy vannak olyan lányok, akik szerint előny. :)
2013. jún. 17. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!