Akik 20 éves kor felett is szüzek miért azok még mindig?
Figyelt kérdés
Én is így vagyok,nagyjából képben is vagyok,hogy miért de nem teljesen.
20/L
2013. jún. 16. 22:48
1/10 anonim válasza:
Nagyok az igényeim, de amit nyújtani tudok, az maximum ez: [link]
2/10 anonim válasza:
"de nem teljesen"
... és egy általánosítás teljessé tenné a helyzetedről alkotott képedet?
3/10 anonim válasza:
1000 meg 1 oka lehet. Valaki nem éppen vonzó, vagy a stílusa, kisugárzása unalmas, visszataszító, vannak akiknek nagyok az elvárásai, vagy mert nem kellett neki ideáig senki, mivel fontosabb dolgai is voltak egy kapcsolatnál (suli, munka, tanulás, jövőbeli célok...) stb. Én utóbbihoz tartozom.
4/10 anonim válasza:
amikor tükörbe nézel, a hányinger kerülget?
5/10 anonim válasza:
Az elmúlt 2-3 évet, elfecsérelték.
6/10 anonim válasza:
ez nem valami értelmes kérdés te miért vagy még szűz?én 19 vagyok szűz de még nem találkoztam olyan lánnyal akivel összejöttem volna meg szerencse kérdése is jókor kell jó helyen lenni a haveromnak is így lett barátnője
7/10 anonim válasza:
Vártam az igazira, most meg keményen tanulok, az igényeim is magasak, de most majd körbenézek. 20L
8/10 anonim válasza:
" Az elmúlt 2-3 évet, elfecsérelték."
Már akinek egy kitűnő érettségi és egy király egyetem elfecsérelésnek számít... :-P
9/10 anonim válasza:
Egyszerűen csak azért mert konzervatívabb vagyok a mai többségnél.
23/f
10/10 anonim válasza:
"Egyszerűen csak azért mert konzervatívabb vagyok a mai többségnél."
Ja ha nem vagy füves bunkó, akkor nem vagy ember, lassan már itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!