20-on felüli szüzek bánják, hogy nem éltek nemi életet már 14-15 éves korukban?
Ismerek pár 14, 15 évest, akiknél már nem az van, hogy petting, ismerjük meg egymást, aztán meg azzal feszítenek, hogy már nem vagyok szűz. Ez max 14 éves korban. Aztán már rendesen nemi életet élnek, a párjukkal vannak a nap nagy részében, együtt élnek, alszanak, kelnek minden nap akár. Persze más az, ha a szülők elváltak stb családi gondok, akkor megértem, hogy egy ilyen fiú, csaj a párjához menekül.
Így visszagondolva akkoriban én még gyerek voltam, örültem a csókolózásnak is. Boldog voltam ennyi idősen szüzen is, de így visszagondolva, most már viszont biztosan boldogabb lennék, ha akkor én a nőket választottam volna, a számítógépes játékok, barátok helyett.
Ti nektek mi a véleményetek a mai fiatalságról?
20f
24 vagyok, és 14-15 az túl korai, 16-17 az már inkább ideális kor az elvesztésére szerintem... Ne tarts maradinak, mert nem vagyok az. Ha mindenki esztelenül dug előbb utóbb 12 évesen akarja elveszteni mindenki és olyanok hiszik majd felnőttnek magukat ettől, akik lóf*szt se tudnak még a világról...
Magamról annyit hogy szűz vagyok, ami azért van mert én sose voltam egy társasági, mondhatjuk azt is hogy eléggé különc voltam sokáig, így nem történt meg még senkivel. Ha lesz szex akkor lesz, igazából én tudom hogy magától jön majd minden...
Általános iskola 6-7.ben arról ábrándoztam hogy melyik csaj osztálytársamat hogy dugnám meg. Nem jött volna össze de a gimiben ezer százalékra. ehhez képest csak 24 évesen veszítettem el és nagyon bánom azt amit kihagytam. Sajna az akaratom megvolt csak a partner és a gondolkodás hiányzott hozzá.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!