20-on felüli szüzek bánják, hogy nem éltek nemi életet már 14-15 éves korukban?
Ismerek pár 14, 15 évest, akiknél már nem az van, hogy petting, ismerjük meg egymást, aztán meg azzal feszítenek, hogy már nem vagyok szűz. Ez max 14 éves korban. Aztán már rendesen nemi életet élnek, a párjukkal vannak a nap nagy részében, együtt élnek, alszanak, kelnek minden nap akár. Persze más az, ha a szülők elváltak stb családi gondok, akkor megértem, hogy egy ilyen fiú, csaj a párjához menekül.
Így visszagondolva akkoriban én még gyerek voltam, örültem a csókolózásnak is. Boldog voltam ennyi idősen szüzen is, de így visszagondolva, most már viszont biztosan boldogabb lennék, ha akkor én a nőket választottam volna, a számítógépes játékok, barátok helyett.
Ti nektek mi a véleményetek a mai fiatalságról?
20f
Én is 15 éves vagyok , anyum támogat a szexben teljességgel csak annyi kikötése volt hogy ne legyek terhes. Mostmár elég régóta van egy barátom és majd vele szeretném. Véleményem szerint , a kornak semmi köze nincs a szellemi érettséghez mert relatív dologról van szó.
Az megint más hogy valaki csak minél előbb túl akar esni rajta egyéb befolyásoló tényezők miatt.
Nyugodtan lehet azzal jönni hogy sokkal rosszabul fogok teljesíteni az iskolában ..stb Hozzátenném ennek elkerülése végett hogy szín ötös vagyok:))
Lehet szidni hogy 15 évesen majd elszeretném veszíteni ahogy valami romantikus pillanatba kerülünk nyugodt körülmények között, felkészülten , csak egész nyugodtan én attól még békésen alszom .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!