Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves kor felett már csak...

18 éves kor felett már csak azok a lányok szüzek, akik rondák? Ez nálam tapasztalat!

Figyelt kérdés
Persze biztos van itt is olyan lány aki szűz és szépnek látja magát, de ne süllyedjünk le arra a szintre, hogy "én szép vagyok, de még szűz, pedig már elmúltam 18" ilyennel még különben sem találkoztam!
2010. júl. 6. 11:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
49%
1000 közül egy Én szerencsére ismerek egy ilyet
2010. júl. 6. 11:16
 2/32 anonim ***** válasza:
82%
Az értelmes lányok szüzek még 18 felett. Az meg hogy szép, az relatív. Nem biztos, hogy az a szép, akiről ordít, hogy "bárki megdughat".
2010. júl. 6. 11:16
 3/32 anonim válasza:
100%
nem akik tényleg igazán rendes lányok azok közt is van szüz én ismerek nem is egyet de persze van jocskán olyan is aki csunya és azért.De a lényeg hogy nem igaz hogy csak a ronda lányok maradnak érintetlenek 18 felett
2010. júl. 6. 11:17
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a te állításod szerint:

Aki 18 év alatt már szexelt, az szép!

Hihihihahahaha...

Gondold át még egyszer.

2010. júl. 6. 11:19
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

én nem vagyok randa, de még 20 felett bőven szűz voltam ;) bár már 33 leszek lassan, biztos az én fiatalkoromban, még nem volt szokás 12 évesen szexelni...na most kezdem marhára öregnek érezni magam ;)

a 26 éves ismerősünk pár hete mondta, hogy az ő gimiskorában a 15 éves terhes tini városszerte szenzáció volt, ma meg már mindennapos...

2010. júl. 6. 11:20
 6/32 anonim válasza:
100%

Azért mert ilyennel még nem találkoztál attól még létezhet!:) Sok olyan lány van aki szép de szigorú neveltetésben részesült vagy esetleg gátlásos,fél az elsőtől stb.!

A szépség nem egyenlő ám a 14 évesen legyen meg a fél város ha már 1x mindenki meg akar dugni-val!Nem minden lány használja ki az adottságait csak sajnos többségben van az aki igen!

2010. júl. 6. 11:20
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:19

És akkor is biztos ronda, ha azért szűz 18 felett, mert bár páran már meg akarták..., de ő nem ment bele.

Hátha ha lett volna rá alkalom, akkor csak nem olyan ronda.

Nagyon éretlen vagy és szűk a gondolkodásmódod...

19/L szűz

2010. júl. 6. 11:23
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy elég h.lye kiejelentés volt a részedről. Mi van, hogyha csak simán nem akarjuk h ribancnak nézzenek mindket? Mert hát mostanában ez van, ha 18 alatt vki nem szűz. Én tudom magamról, h nem vagyok csúnya, de ezért még nem fogom magam minden buliban megdugatni magam, csak h a te éllításod igazolódjon. 17/L (nemsokára 18 leszek, de nem nincs barátom, s nem tervezem így h lefekszem bárkivel is)
2010. júl. 6. 11:28
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is 17L vagyok nemsokára betöltöm a 18-at, és még szűz vagyok, nincs barátom, habár jelentkező lenne egy pár. Nem vagyok ronda, kb. rajtam kívül mindenki szépnek talál. Nem fogok csak azért egy sráccal összejönni, hogy ne legyek szűz, én ezt a tényt h még nem voltam férfival nem tartom cikinek, ezért addig várok amíg kell.

A látóköröd elég beszűkült, ahogy már előttem is írták.

2010. júl. 6. 11:41
 10/32 anonim ***** válasza:
számoljuk bele az aszexuálisokat is. nem azért szűz, mert randa, hanem mert semmi nem ingerli rá, hogy elveszítse.
2010. júl. 6. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!