18 éves kor felett már csak azok a lányok szüzek, akik rondák? Ez nálam tapasztalat!
Akkor a te állításod szerint:
Aki 18 év alatt már szexelt, az szép!
Hihihihahahaha...
Gondold át még egyszer.
én nem vagyok randa, de még 20 felett bőven szűz voltam ;) bár már 33 leszek lassan, biztos az én fiatalkoromban, még nem volt szokás 12 évesen szexelni...na most kezdem marhára öregnek érezni magam ;)
a 26 éves ismerősünk pár hete mondta, hogy az ő gimiskorában a 15 éves terhes tini városszerte szenzáció volt, ma meg már mindennapos...
Azért mert ilyennel még nem találkoztál attól még létezhet!:) Sok olyan lány van aki szép de szigorú neveltetésben részesült vagy esetleg gátlásos,fél az elsőtől stb.!
A szépség nem egyenlő ám a 14 évesen legyen meg a fél város ha már 1x mindenki meg akar dugni-val!Nem minden lány használja ki az adottságait csak sajnos többségben van az aki igen!
ma 11:19
És akkor is biztos ronda, ha azért szűz 18 felett, mert bár páran már meg akarták..., de ő nem ment bele.
Hátha ha lett volna rá alkalom, akkor csak nem olyan ronda.
Nagyon éretlen vagy és szűk a gondolkodásmódod...
19/L szűz
Én is 17L vagyok nemsokára betöltöm a 18-at, és még szűz vagyok, nincs barátom, habár jelentkező lenne egy pár. Nem vagyok ronda, kb. rajtam kívül mindenki szépnek talál. Nem fogok csak azért egy sráccal összejönni, hogy ne legyek szűz, én ezt a tényt h még nem voltam férfival nem tartom cikinek, ezért addig várok amíg kell.
A látóköröd elég beszűkült, ahogy már előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!