18 éves kor felett már csak azok a lányok szüzek, akik rondák? Ez nálam tapasztalat!
Figyelt kérdés
Persze biztos van itt is olyan lány aki szűz és szépnek látja magát, de ne süllyedjünk le arra a szintre, hogy "én szép vagyok, de még szűz, pedig már elmúltam 18" ilyennel még különben sem találkoztam!2010. júl. 6. 11:10
31/32 anonim válasza:
hát szerintem nem feltétlenül.lehet hogy még nem talált eg y normális kapcsoltatot sem:)
32/32 anonim válasza:
Mi az, hogy LESÜLLYEDJÜNK? Ez nem arról szól hogy aki szép azt nemszexelik. Pont a legszebb nők találnak nehezen párt mert a PASIK FÉLNEK TŐLÜK.
Egyébként meg azt csinálok a testemmel amit akarok, akkor amikor akarom. Ku.rvára nem érdekel hogy ki hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!