Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves kor felett már csak...

18 éves kor felett már csak azok a lányok szüzek, akik rondák? Ez nálam tapasztalat!

Figyelt kérdés
Persze biztos van itt is olyan lány aki szűz és szépnek látja magát, de ne süllyedjünk le arra a szintre, hogy "én szép vagyok, de még szűz, pedig már elmúltam 18" ilyennel még különben sem találkoztam!
2010. júl. 6. 11:10
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%
sztem ponthogy a csunyább lkányok vezstik el hamar a szüzességüket mert a szebbek nemhaggyák annyira magukat
2010. júl. 6. 13:07
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A csúnya lányok, akik iránt nem érdeklődnek annyian, inkább ágyba bújnak az első jelentkezővel, mert félnek, hogy nem lesz több lehetőségük :)
2010. júl. 6. 13:13
 23/32 anonim válasza:
100%
Ja még vmi a kérdezőnek, lehet hogy csak te rád nem gerjednek a szép 18 feletti csajok, arra nem gondoltál még, hogy te vagy a ronda?? A szépség amúgyis egy szubjektív dolog:D Aztán most lehet duzzogni..
2010. júl. 6. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
he:D:D:D:D.....baratnom 18 eves es modelkedni is hivtak es meg nem akar szexelni :P
2010. júl. 6. 14:28
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 20éves vagyok és még szűz. Sok fiú környékez meg, szóval velem ellentétben, ők azt gondolják, hogy szép vagyok és vonzó. Nem egyszer, nem kétszer lett volna alkalmam arra, hogy lefeküdjek egy pasival, de valami mindig azt mondta belül, hogy nem kellene. Nem itt, nem vele. Nem vagyok vallásos, hogy emiatt ne akarnám, nem is vagyok prűd. Kívánom a szexet, mostanában egyre jobban is, és van egy fiú akivel ismerkedek, úgy érzem rendesen beleestem... így örülök, hogy ha lesz köztünk valami, ő lesz az első, és cseppet sem bánom, hogy eddig nem adtam oda magam senkinek.

Rossz helyen keresgélsz, ha te azt tapasztaltad mindig, hogy aki 18felett szűz, az csúnya is!

2010. júl. 6. 14:34
 26/32 A kérdező kommentje:

Azért látom, hogy sok lánynak megvan az egója :D

besz@rás...

még szép, hogy senki sem fogja azt írni, hogy:

"igen b*zdmeg csúnya vagyok és ezért szűz"

pedig ez egy anonim oldal, miért nem lehet felvállalni? :D

gondolom sajnáljátok, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni. :P

pedig csak őszinte vagyok.

én eddig még nem láttam olyan lányt aki helyes, és még szűz. a helyes lányokat hamar elkapkodják. és nem azért mert nőgyóyász vagyok, hanem mert sok embert ismerek.

2010. júl. 6. 15:42
 27/32 anonim válasza:
100%
Kedves barátom, akkor ezek szerint te vagy a mérce?? Csakmert te még nem találkoztál 18 feletti szép szűz lánnyal. Nem is tudom kinek nagy az egója haver..A barátnőim között jópár akad, aki elmúlt 18 szép és szűz, és ezt nem én mondom, hanem a srácok, akik körülzsongják őket. Ideje lenne elfogadnod, hogy csak te vagy egy szerencsétlen flótás, akit ilyen hozzáállás mellett nem csoda ha nem vesznek észre a szép lányok. Az oldal anonimitásáról meg annyit, hogy azért én azt is megnézném te hogy nézel ki, ha már ilyen bátran híreszteled minden 18 feletti szűz lányról, hogy ronda.
2010. júl. 6. 15:50
 28/32 anonim válasza:
100%

18 éves szűz lány(, aki nem egoista, csak tisztában van az értékeivel és elfogadja magát olyannak, amilyen)

Ezt lehagytam

2010. júl. 6. 15:54
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vetted volna észre, itt a legtöbben nem saját magukat hozták fel példaként, hanem a párjukat, barátnőjüket stb..Az én volt barátnőm is gyönyörű volt( nem elfogultságból mondom) és még szűz amikor megismerkedtünk..

Amugy meg, valószinű szép lány nem állna veled szóba olyan szánalmas vagy, ezért akarod alázni őket..de sajnos nem jött össze, úgylátszik neked megmaradnak az agyonk*rt ribik.. 28/F

2010. júl. 6. 15:57
 30/32 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ok, lehet h ronda vagyok, DE nálam rondább 16 évesek már szexelnek... Én se vagyok szép, de azok se!

Ez is bizonyítja, h amit állítasz, oltári nagy hülyeség, még szerencse h anonim oldalon tetted fel.

nemtudomhányadik válaszoló voltam. :D

2010. júl. 6. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!