Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves kor felett már csak...

18 éves kor felett már csak azok a lányok szüzek, akik rondák? Ez nálam tapasztalat!

Figyelt kérdés
Persze biztos van itt is olyan lány aki szűz és szépnek látja magát, de ne süllyedjünk le arra a szintre, hogy "én szép vagyok, de még szűz, pedig már elmúltam 18" ilyennel még különben sem találkoztam!
2010. júl. 6. 11:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: te lány vagy vagy fiú?Fogadjunk,hogy lány..valószinűleg egy 14-15 éves r*bi vagy, és büszke vagy arra, hogy valakivel kufircoltál..
2010. júl. 6. 11:59
 12/32 anonim ***** válasza:

Mert akkor te csak r*bancokat ismersz.

KC

2010. júl. 6. 11:59
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennének rondák?! te jó isten ..uhh .Az én barátnőm gyönyörű modellkedik és 2szépségversenyen is részt vett az egyiken közönségdíjas lett a másikat pedig megnyerte.20éves koráig szűz volt én vettem el a szüzességét és addig senkie nem volt még csak 1 csók sem senkivel.Nem a kinézeten függ vannak olyan bűnronda nők akiken már végigment a fél város csak mert szétrakják a lábukat mindenkinek így legalább valaki megdugja őket.
2010. júl. 6. 12:07
 14/32 anonim ***** válasza:
Pont a szép lányok azok, akik később vesztik el..Aki csúnya, az egyből lefekszik akárkivel, a szépek viszont megengedhetik maguknak, hogy "válogassanak".
2010. júl. 6. 12:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
én ismerterm egy lányt, aki 21 éves koráig szűz maradt, pedig nagyon szép, bájos csajszi volt. csak nagyon szelíd és félénk, talán azért lehetett...onnan tudom, mert az én exemmel jött össze, aki mindenről beszámolt nekem...miután összejöttek, a csaj még egy évig nem érezte készen magát! de a pasi türelmesen kivárta és azóta is együtt vannak és szeretik egymást :)
2010. júl. 6. 12:21
 16/32 anonim ***** válasza:
45%

Hm...érdekes egy két komment itt. Mármint, hogy az igazán rendes lányok 18 éves korukig szüzek maradnak? Ez mekkora marhaság :) Mondjuk ha betöltöd a 18 at és utána lefekszel 20 pasival, akkor az már okés? És az sem igaz, hogy 18 fölött aki szűz az ronda. Én majdnem 17 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem..a szerelmemmel, és azóta ez a férfi a férjem lett, illetve a gyermekem édesapja. :) nem úgy terveztem, hogy Azzal fekszek majd le csak, aki a férjem lesz, hanem egyszerűen csak így alakult...

üdv 23/L

2010. júl. 6. 12:42
 17/32 anonim ***** válasza:
26%

Amúgy, sztem az elég ritka, hogy a pasi türelmesen kivár egy évet!! Még én se tudnék türelmesen kirávni egy évet, ha valamilyen furcsa dolog folytán a szűz pasim erre kérne!! :) megbolondulnék ha egy idő után nem vetné rám magát..!!

:)(előző voltam)

2010. júl. 6. 12:44
 18/32 A kérdező kommentje:
22F vagyok
2010. júl. 6. 13:03
 19/32 anonim válasza:
100%
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha egyből meg is válaszoltad, hogy szerinted nem létezik ilyen lány. Sztem nem egoista az a csaj, aki ki meri jelenteni, hogy elmúlt 18 szűz, márpedig nem egy bányarém. Ugyan én még csak most töltöm be a 18-at, de sztem inkább az a szánalmas pasi, aki így gondolkodik, mint a drága kérdező, elég nagy éretlenségre vall. Egyébként meg sztem gyakori eset, hogy egy 18 feletti szép lány szűz, mert a szép lányokat nehezebb megközelíteni, néha falat emelnek maguk köré és kevés embert engednek közel magukhoz, meg a pasik is kicsit ridegnek és megközelíthetetlennek tarthatják őket.
2010. júl. 6. 13:04
 20/32 A kérdező kommentje:
12:07: azért nem szopok be mindent, amit itt leírtok...
2010. júl. 6. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!