Szerintetek javítana a lányokkal való kapcsolatomon ha össze gyűjteném a pénzem és elmennék egy prostihoz?
Az a problémám hogy félek a lányoktól pedig nem vagyok olyan vészesen csúnya.Sőt egy egész csinos lány még kezdeményezett is nemrég de elszúrtam.Badoo-n is szoktam 1-2 naponta levelet kapni.De sajnos ilyen helyzetben mindig leblokkolok.Nem az lenne az életcélom hogy minél több lányt ágyba vigyek hanem az hogy minél tovább együtt legyünk de ez nem valósulhat meg ha szinte hozzá se merek szólni egy lányhoz.Tudom hogy abban a korba vagyok amikor legtöbbet kellene csajoznom és félek ha nem sikerül leküzdenem a félelmem akkor sosem lesz családom.Tehát az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha elmennék egy prostihoz az segítene a gátlásaim leküzdésébe vagy csak többet árthat?Esetleg aki jár ilyen lányokhoz tudna olyat ajánlani aki nem nevet ki vagy aki kifejezetten szereti a szüzeket?
Ui:.Rosszlányok.hu-n szoktam nézelődni és ha rászánom magam hogy elmegyek akkor melyik korosztályt ajánljátok?(18-40)
először az elidegenedésedet kezelném.
tűzd ki célnak,hogy minden nap szóba elegyedsz x nővel.
aztán folyamatosan emeled a számukat és a beszélgetés időtartamát.
aztán a shit tesztek kezelését is gyakorolnod kellene.
és amikor már nagyjából képben vagy utána jöhet a konkrét gyakorlati tapasztalat a ribi,a női test a gyakorlatban.
én hozzá nem érnék egy olyan csávóhoz, aki egy prostival vesztette el...
inkább szeretek belé egy kedves szűz fiúba (második nagy szerelmem, egy évig együtt voltunk nagy szerelembe), mint egy olyanba, aki arra nem tartja magát, hogy vigyázzon a szüzességére, ami egy életben csak egyszer adható oda és csak egy valakinek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!