Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmennék prostihoz szűztelenít...

Elmennék prostihoz szűztelenítés céljából, mennyi az esélye, hogy elkapok valamit illetve (tovább)?

Figyelt kérdés

mennyira fog kihatni ez a jövőben?

Megpróbálom tövidre:

Mond akárki akármit ÉN cikinek érzem, hogy 22 évesen még nem volt kapcsolatom ellenkező neművel (Fől a mai szexorientált világban). Nem arról van szó, hogy így meg úgy gyűlölöm a nőket, meg ilyen meg olyan ronda vagyok, hanem egyszerű későn érés az oka. Gondolhatnám azt, hogy "ó semmi baj, ha most elkezdek hamar belejövök", de sajnos ez nem így van. Szociális szempontból gyakorlatilag nullán vagyok. Se barátok se ismerősök, egyszerűen senki, sajnos a múlam miatt nem voltak barátaim és szintén emiatt nehezen bízom meg másokban. Így az én esetemben ez sokkal hosszab idő lenne, plusz még van mellé számos tényező is, hogy én is "normális" legyek.

Jelenleg, elég visszafogott életet élek most (a munkám miatt, de remélhetőleg ez megváltozik hamarosan), de még így is bőven annyit látok a világból, hogy érezzem, hogy mindenki így meg úgy bulizik meg szóakozik meg szexel, hogy ez engem is frusztrál, hogy a napok csak úgy telnek telnek és telnek.

Éehet mondani, hogy "ó semmi gond menj le a legközelebbi szórakozóhelyre azt húzz meg valakit". Nálam annyi a probléma, hogy nem szeretem az ilyen helyeket, a zenék szarok hreingparty az egész, azt nincs kedvem egy undorító wcben megudgni valakit (Ha egyáltalán sikerűl felszedni).

Azt is tudom, hogy a prosti nem megoldás, de legalább egy kicsit megtapasztalhatom azt ami másnak mindennapos.

Tudom, hogy elöttelm az élet, de nem tudom ki tudja elképzelni, de így ritka rosz rátekinteni a világra, hogy tudom mi mindenből maradok ki. Ördögi kör, hogy sokszor direkt emiatt maradok ki, hogy ne lássam ezeket.

2013. máj. 23. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Védekezzetek gumival, úgy kicsi az esélye
2013. máj. 23. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Lakásoshoz menj, azok többnyire rendben vannak.
2013. máj. 23. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy lakásos az alapértelmezett választás volt, ilyen beszamolok, meg roszlanyok.hu-ról gondoltam
2013. máj. 23. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
én ezen nem aggódnék! menj el nyugodtan! ha holnap valami balesetben meghalnál, akkor úgy élted volna le az életed, hogy ebből is kimaradtál!
2013. máj. 23. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Ez semmiképp nem egy értelmes emberre vall. Annak ilyesmi eszébe sem jutna. Barátom 28 éves koráig volt szűz, én annak csak örülök, hogy első lehettem neki. Semmiképp nem hátrány.

Na meg 22 évesen még marha fiatal vagy, nem vagy elkésve sem, szóval nem értem az egészet.

A jövőben meg ha lesz egy kapcsolatod értelmes nőt emiatt nem fogsz találni, ja persze itt jön az hogy erről nyilván majd hallgatsz, mert szégyenled majd, akkor meg hazugsággal kezded a kapcsolatot, az már ott el lesz bukva.

De nyilván akinek a szex a legfontosabb nem is akar értelmes nőt, csak egy lyukat, szóval végülis ha neked ez a cél hát csináld, te dolgod. Én nő vagyok, nem tehetek róla, de undorodok a hozzád hasonló gondolkodású pasiktól. Azoktól akiket a farka irányít.

2013. máj. 23. 21:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyan világot élünk, ahol a nők fertőnek nézik a 20on túli szűz férfiakat. Menjen csak prostihoz, mert az által, hogy már szexelt, értékesebbé válik a nők szemében.
2013. máj. 23. 23:15
 7/10 A kérdező kommentje:

21:45, a barátod nem tudom, hogy csinálta, de én biztos hülyét kapnék, ha még 6 évig kellene csinálnom azt amit már 2 éve. Nem tudok és nem is akarok 28 éves koromig várni.

Az, hogy elmondom e egy esetleges jövendőbelinek a válaszom: Igen elmondom ha érdekli, de csak akkor állhat neki feljebb, ha neki nicsen semmilyen "hibája" az életben, nem smárolt idegennel egy bulin, nem volt egyéjszakás kalandja, nem itta részege magát stb stb. Emiatt belémkötnie csak Miss tökéletesnek van joga. Azt megértem, hogy ő így már nem tud úgy tekinteni rám, mint azelött, ilyenkor szakítani kell, de azért az nagyon valószínű lenne, hogyha nem mentem volna el akkor valószínű még mindig szűz kisfiúként lennék valahol aki nem merte megszólítani őt, mert süt róla, hogy folyton nyomás alatt van (Aki cikineg gondolja a szüzességet annál ez gyakori jelenség). Ez csak egy lehetséges alternatíva, de a jelenlegi helyzetemet nézve, nemhiszem, hogy nekivágok és találni fogok egy normális nőt egy olyan vikégban ahol 10ből 8 gyökér a maradék kett meg foglalt.

2013. máj. 23. 23:20
 8/10 anonim válasza:

Annyira kíváncsi lennék, hogy milyenek is valójában azok az emberek, akik úgy válaszolnak a kérdésekre mintha ők lennének a megtestesült tökéletesség. :D

Egyébként meg ez csak és kizárólag a Te döntésed. Ha úgy érzed jónak, menj.

Ha lakásoshoz mész, akkor szerintem relatív kicsi az esélye, hogy elkapsz bármit is, mivel ők a visszajáró vendégekből élnek, szóval nekik is fontos a higiénia. Amúgy meg húzzál kupakot a bevetés előtt és az is javítja az esélyeid.

A jövődre szerintem annyira fog kihatni, hogy pár napig fülig fog érni a szád, utána meg még jobban kívánod majd a sexet.

22/f

2013. máj. 29. 09:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem, közsönöm
2013. máj. 29. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem is menj, en is mentem, ajanlanek is egyet, aki jo, de magamnak tartogatom. Egyebkent ezt nehogy elmond a kesobbi csajodnak, max a halalos agyon, ezt nagyobb bunnek erzi az emberiseg mint a gyilkossagot, de komolyan.
2013. jún. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!