Azok a szűz srácok, akik nyűglődnek, hogy szeretnék elveszteni a szüzességüket de nincs kivel, miért nem mennek prostihoz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 23:10
1/17 anonim válasza:
néhányan attól félnek, hogy a qrva kineveti őket, ha szüzek. mások pedig undorítónak tartják.
2/17 anonim válasza:
Mert a szűz férfiak értékrendjébe általában nem férnek bele a prostik. Nem akarnak lesüllyedni arra a bizonyos szintre.
3/17 anonim válasza:
hát nemtom, ahogy én olvasgattam a kérdéseket, a legtöbb a prostit tartotta a megfelelő opciónak.. mm a barátnő fel se vetült..:D
4/17 anonim válasza:
Mert ahhoz guba kell, maxi sok.
5/17 anonim válasza:
ja hát igen, egyrészt nem biztos, hogy van rá pénzük
másrészt, és ez a legfontosabb: MÉG AHHOZ IS SZERENCSÉTLENEK, HOGY EL MERJENEK MENNI PROSTIHOZ. Összeesne szegény gyerek idegességébe...meg gondolom amilyen szerencsétlenek valami kannibál bordélyba kötnének ki, ahol jol lehuznák cska öket akcio meg nulla.
6/17 A kérdező kommentje:
Mi az a rettentő sok pénz, :D 10 rugóért már bőven kapsz qrvát, ha egy szende kiscsajt meg akarsz fektetni, a sokszorosát kell kifizetned: mozijegy, randik, kólácska, stb. Egy szál rózsa 1000 Ft. akkor milyen pénzről beszéltek?
2013. jan. 24. 00:15
7/17 anonim válasza:
10ezer forintuk sincs. Vagy ha van akk sajnálják azt is.
8/17 anonim válasza:
de sztem leginkább azon paráznak, hogy el kell oda menni, meg kell nyilvánulni emberek előtt, ismeretlen szituácioban, kockáztatni, hogy esetleg beégnek, és serül a kis lelkük a kudarc miatt. Ezeket nem nagyon vállalják be ezek a kis szüz srácok és csodálkoznak, hogy midnig a rövidebbet huzzák. MErt általában a pálcahuzós játék végén kullognak csak oda és a földredobodott maradék pálcákból nyulnak le egyet.
9/17 anonim válasza:
Pénz kell hozzá. A k.rvát naponta többen dugják, na így hozzá nem érek. Meg milyen már hogy egy k.rva volt az első akivel lefekszem.
A férfiaknál ez annyira nem számít de még egy egyéjszakás is sokkal jobb mint egy fizetős.
Ha valaha lesz barátnőm és megkérdezi hogy kivel vesztettem el mit mondok? Vagy hagyom abban a hitben élni hogy ő az első?
10/17 anonim válasza:
nekem lenne pénzem, de több elvárásom van annál minthogy prostival veszítsem el. inkább megpusztulok szüzen minthogy megcsináljak egy prostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!