Hogyan lehetséges, hogy a fiatalok 13-14 évesen veszítik el a szüzességüket mikor annyi szűz fiatal van?
Hát embere válogatja:) Sajnos nekem már majdnem minden lány osztálytársam(kivéve engem és még 3 lányt) megőrült és egyik sem szűz:S Sőt akárkivel szexelnek, most ez egyiknek 26 éves szexpartnere volt:S Ez büntetendő nem?
13/L
Ez azért van szerintem mert egyre jobban érvényesül média és nálunk is kezd bejönni az a amerikai suli iedál ahol a gyerekek szétosztják egymást menőre és nem menőre, ha egy kiscsaj jól néz ki elkezd nőni a melle és anyukája engedi minden ribanc ruhát hordani meg elmenni bulizni akkor az hamar elveszíti még van a másik aki tanulással foglalkozik és még nem érdekli őket ez a dolog.
Én is a 18+ szüzek közé tartozok de nekem azért mert mindig is későn érő voltam és csak 1 éve foglalkoztat jobban a csajozás meg az ilyenek viszont mivel leszartam a csajokat felszedtem plusz fölösleget amit most le kell adnom hogy egyáltalán esélyem legyen náluk, meg sokáig elvártam hogy jöjjenek oda a csajok ha bejövök nekik, én nem járatom le magam ha tudom hogy nem 100%
Viszont szerintem embere válogatja hogy miért szűz vagy nem, szerintem most egy olyan világot élünk ahol nagyon eltorzultak a kapcsolatok ahol a szűzek 18 évesek is elmúlak már de aki elvesztette az még nincs 14.
Valahol a kettő között kéne ennek működnie.
nagyon sok barinőm 13-14 éves korba vesztette el a szüzességét
sztem ez normális
A fiú ribancokról nincs is szó? Szerintem az is van egy -kettő...
Na de mivel a lányok korábban érnek, ezért korábban kezdik is, csak ők idősebb fiúkkal.
De így is a lányok 20%-a és a fiúk 30%-a szűz 20 éves kora után....
ma 17:31
hátha szerinted normális akkor én meg isten avgyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!