Szerintetek 14 évesen fiatal vagyok még a szexhez? És ha csak anális meg orális? Akkor végülis szűz maradok, nem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 22:12
1/21 anonim válasza:
mindenféle szexhez kicsi vagy még.
4/21 anonim válasza:
A következő vb kor pont jó lesz.
5/21 anonim válasza:
Szerintem csináld, úgysem bírod ki/úgyis lesz vki aki átbasz majd meg.
6/21 anonim válasza:
Béla vagyok.
Én análszexelnék veled.
8/21 anonim válasza:
Ha felmerült benned az hogy megkérdezz másokat akkor nem érzem úgy hogy elég érett vagy hozzá.Főleg az utolsó kérdésedből miszerint szűz maradsz e.Ha jól gondolom általános iskolás vagy.Szerintem várj vele közép iskoláig minimum.Ha most leszel az akkor még pár évet.Szerintem a normális kor a 16év.Az nem baj ha érdekel sőt normális de egyenlőre csak olvasgass róla szerintem.Amit nem mersz megkérdezni már neten rátudsz keresni.:)
20/L
9/21 anonim válasza:
fiatal vagy az análissex is sex benne van a nevébe de ez még 20 éveseknek sem ajánlom semmi élvezet nincs benne és aranyeet kapsz tőle
10/21 anonim válasza:
azért jó tudni hogy 14éveseknek az anál dolog belefér, a normál szex nem. mert előbbi csak olyan "csak" dolog. ez durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!