Szerintetek 14 évesen fiatal vagyok még a szexhez? És ha
csak anális meg orális? Akkor végülis szűz maradok,
nem?
11/21 LoveGame válasza:
Szia!
Már a kérdés is mutatja mennyire éretlen vagy! Fontos, hogy akkor vágj bele a szexbe, ha maximálisan elégedett vagy önmagaddal és nincs több kérdésed. Gondold végig a dolgot és akkor kezd bármilyen (!) szexuális kapcsolatot, ha a lelked is elég érett hozzá, nem csak a tested.
Puszi:)
2010. aug. 9. 22:20
Mi a retkes f*szért hiszed azt, hogy az anális kevésbé durvább, mert akkor 'megmarad a szüzességed'. Sztem csak a szűzhártyád maradmeg... végülis megb*sztak. nem?
Csináld kaktusszal
2010. aug. 9. 22:28
Égbekiáltóan nagy ostobaságra vall azt hinni,hogyha "csak" anál szexelsz, attól jobb leszel. Sőt: azt kell mondjam,hogy ezerszer több odafigyelés,ész és türelem kell az análhoz,ami ugye ilyen korban eléggé kétséges. Abban sem vagyok biztos,hogy a sima szexhez elég érett vagy -e, de ha már ennyire viszket,akkor csináld..engem nem különösebben érdekel,de kétlem hogy jó ötlet lenne. Most még nem hiszed el,de ehhez kell némi érzelmi intelligencia is, különben majdhogynem élvezhetetlen. Az orál fér bele egyedül szerintem a dologba,ha annyira szexualizálni akarsz.
2010. aug. 9. 22:36
14/21 anonim válasza:
szerintem ne csinaldd..hulyeseg..varj minimum egy evet es ha akkor is nagyon kivancsi leszel akk biztonsagosabb a petting mivel a szekszre biztos nem vagy meg felkeszulve
2010. aug. 10. 00:51
15/21 anonim válasza:
Ha elég érett leszel a szexhez (bármilyenhez), akkor fel sem merül majd benned, hogy mi van ha mégsem. A negatív tapasztalatokkal hosszútávon akár el is b*szhatod az egész szexuális életedet.
2010. aug. 10. 01:30
Igen ha az orált meg az Anált csinálod akor még szűz maradsz ott. Irigylem a pasidat, hogy ilyen bevállalós csaja van :D
2010. aug. 10. 11:48
17/21 rock'nrose válasza:
don't be an ordask*rva =D várj még pár évet, análisat meg hagyd a fenébe..
18/L
2010. aug. 10. 16:03
18/21 anonim válasza:
fiatal....szopjáálinkább xd
2010. aug. 10. 16:59
19/21 anonim válasza:
ennyi idősen inkább a tanuláson járjon az eszed, ne azon h mien modon teszed szét a lábad...még egy olyan szűzről sem hallottam aki előbb belevágna az análba mint a normál sexbe... az nem olyan jo és élvezetes mint ahogy te azt elképzeled 14 évesen...még min. várj 2-3 évet...és ne egy futo kalandban veszitsd el mert egy örök emlék marad de nem mindegy hogy milyen!!!
L/20
2010. aug. 11. 13:23
14/L vagyok és néha úgy érzem,hogy már nem vagyok fiatal hozzá,főleg hogy a pasim is elég érett,de tudom,hogy még nem jött el az ideje ezért biztos,hogy nem tenném meg. szoval sztem ja.fiatal vagy hozzá..
2010. aug. 17. 12:54
Kapcsolódó kérdések: