Ha 25 évig nem voltam nővel, változhat anélkül, hogy prostihoz mennék?
Természetesen nem kell prosti attól csak AIDS et kapsz (25%esélyel)
csak adj magadra !
# 3/4
Hülyeség. Egyrészt, nem mindenki sül el hamar. Én el sem tudtam menni, amikor prostival voltam, úgy vesztettem el a szüzességem. Másrészt, ápoltabb lány volt, mint sok mai tini csitri a buliban, ezt is bátran elmondhatom. Nemi betegséget hamarabb elkaptok valami bulizós kislánytól, akik gumi nélkül is, hulla részegen ki tudja kikkel fekszenek össze. Tudnék mit mesélni ilyen cssajokról. Az sem zavarja őket, ha terhesek lesznek!
Egyébként érdekes, mert én nekem az első csókom és csajozási sikerem azután jötte össze nem sokkal, mielőtt elmentem egy hivatásos csajhoz, persza az igényes lakásosra célzok most, nem az útszélire, attól tényleg esélyes a nemi nyavalya, ahogy a bulizós kislányoknál.
Szerintem érdemes elmenni, de nem mindegy kit választ az ember, több csajt kell felhívni és amelyik a legkedvsebb, legszimpibb ahhoz menni, én így tettem és nem bántam meg. Csak a csókot nem vállalta lényegében, azt akkor kicsit sajnáltam, de a sors fura fintora, hgoy alig másfél hónapra rá, megtörtént az első csókom is egy csajjal buliban. Aztán rá egy évre az első pettingem egy másik csajjal. A szex még sajnos nem jött össze, de most már nem is akarok prostizni, mert legalább tudom milyen gumiban szexelni, bár gumi nélkül is szeretném kipróbálni, de ahhoz normális lányt kéne találni, ami ritka manapság.
"mert utána sztem sokkal jobban megy majd az ismerkedés"
miért is? Hirtelen megtanul beszélni, vagy öltözködni a dugástól??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!