Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha 25 évig nem voltam nővel,...

Ha 25 évig nem voltam nővel, változhat anélkül, hogy prostihoz mennék?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolso: xD gyonyoru :))))) szivembol szotlal :D

Amugy jah, akinek attol jon meg az onbizalma h penzert lefekszik vele valaki.....annak csak gratulalni tudok!

2013. ápr. 26. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert az mitől jobb, hogy a tini csajok bulikban dugatják magukat mindenféle idegennel? Persze azt el kell nézni, de, ha egy fiú prostihoz megy az már halálos bűn. -.-
2013. ápr. 26. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
De komolyan, a fiuknak mitol no az onbizalma attol h a penzet szereti vki? He? :)) de ha ez neki jo akkor csinalja, de azok nem emberek, sem a prostik, sem a vendegeik....akiket ismerek, akik valaha is prostiztak, mind ugyan olyan luzer maradt, az egyiknek volt noje, de amikor megtudta a prostis dolgot, kidobta rogton, mert van erkolcse! De latom hogy neked nincs kedves baratom
2013. ápr. 26. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, és pszichésen soha nem bírtam a nőket, nem bírok velük ismerkedni annyira szorongok, ez csak úgy nem fog változni. Rühellem a társaságukat is, annyira unalmasak.

De dugni azért jó volna őket. Ez alaphelyzetben ismerkedés nélkül nem lehetséges. Ha te is mentális okok miatt nem tudsz nőt egyszerüen felszedni, akkor semmi értelme nincs várni, csak eljár az idő feletted. Pocsékolódik a múló ifjúságod. Simán prostihoz kell menni. Ha védekezel, meg lemondassz a pinanyalásról, semmit nem kapsz el ,valószínűleg.

Ha csak azért nem volt senkid mert még nem találtál, de amúgy menne simán az ismerkedés, akkor viszont várj még, mert félévente szoktak feltünni új nők, akik olyanok hogy jófélék.

De ha nem megy az ismerkedés, akkor nem kell reménykedni.

2013. ápr. 26. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem meg az önbizalomra sokat rakhat rá. Ha csak az a baja az illetőnek,hogy tényleg jónő társaságban nem tud feloldódni, stresszel, zavarban van, és le van blokkolva, ezért nulla a kisugárzása, mert teljesen szokatlan neki ez az élethelyzet, akkor ott simán lehet gyakorolni a jónővel való viszonyulást, szokja a női társaságot. Utána már ha a fél város prostiját végignyalta, akkor a hozzáállása oldottabb lehet, és attól sem kell szorongania, hogy szexuálisan tapasztalatlan.

Mai nők bizony eléggé pofahúzogatósak, ha valaki még szűz mer lenni , előre leszögezem, hogy nem mind, mielőtt a kis fórum angyalkák jönnek itt bizonygatni,hogy bizony ők rendes lányok/ de elég sokba bele lehet húzni ,aki szenyó geccy, azoknál meg azért bőven kínos a szituáció! Úgy elutasítanak és megalázhatnak mint a szart! Prostinál ilyen kellemetlenség nem fordulhat elő, mert mások az elvárások, mások az igények, ha pénz ellenszolgáltatásért van.

Női kommentelőktől ne várj mást. Nem ismernek, nem akarnak ismerni, leszarnak konkrétan tégedet, csak az üzenetüket terjesztik hogy "gyerünk férfiak, ne prostihoz menjetek már, mert akkor ki dug meg bennünket?? :/ "

Legyen eszed ember. A te életetd, a te sorsod.... Azon meg tudni kell változtatni. Ha máshogy nem megy, akkor segíts magadon.

25 év nem kevés idő. Mások normál , tök átlag emberek 15 éves koruktól élnek redszeresen nemi életet. Megy nekik pszichésen simán. Vannak akiknek meg nem.

Azoknak kell egy kezdőlöket.

A nők elvárósak, várják, hogy le legyenek szólítva. Maguktól szarnak tehát rád, főleg szórakozóhelyen kívül. Ezektől ne várd a kezdő lökést. Ha meg magadtól képtelen vagy rá /hisz az életkorod bizonyíthat esetleg ilyesmit/ akkor eleve vert helyzetben volnál...és az életed eltelik, hamar elszállnak ám az évek.

2013. ápr. 26. 13:52
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Párom meg 27 évig nem volt nővel, és most itt vagyok neki én... na most ha prostihoz ment volna akkor én nem lennék, mert undorodnék tőle.

Persze le lehet tagadni ezt is, meg kamuzni, de akkor meg sose lesz egy értelmes, normális kapcsolatod sem ha hazudozol erről is majd.

Én azt mondanám, hogy kezdj el normálisan ismerkedni nőkkel, biztos hogy találsz valakit ha rendes vagy velük.

2013. ápr. 26. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Ilyet is csak egy nő ír. Ha te az életben összezörrenések nélkül boldogulni akarsz, akkor hazudni kell! Munkahely, párkapcsolat, baráti kör, mindenütt. Aki őszinte az szop, nagyokat. Senki nem értékeli igazán az őszinteséget.

Az egész világ hazug. Nem érdemes az ilyen párkapcsolati terézanyusokra hallgatni. Életben nem derül ki soha,hogy mi az előzménytörténeted ilyen téren.

Az is elég szomorú jelenség, ha egy barátnő/szerűség/ azért undorodik egy fickótól, mert prostinál is járt. Ha nincs nemi betegsége persze. Akkor minek. Mert intoleráns fasz. azért. Aki meg intoleráns, az nem párnak való.

2013. ápr. 26. 19:41
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Ez már nem fog változni sajnos, a nőknek ma irreális elvárásaik vannak a férfiakkal szemben, legyen vicces, legyen pénze, nézzen ki jól, tudjon beszélgetni, legyen magas stb...

Sajnos nincs más kiút egy szerényebb férfi számára, csak a prosti, de az nem is kiút... :(

2013. ápr. 27. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Én hajlandó vagyok szűzként is meghalni. Ha nincs szerelem nincs szex sem. Ezt 18. születésnapomon fogadtam meg. 6 éve tartom magam hozzá és nem kívánom megszegni a fogadalmamat.
2013. ápr. 27. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom menj el prostihoz sürgősen!
2013. máj. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!