Meleg kérdés! Mikortólnem megrontás a szeretkezés a melegeknél? A barátom 17 én 19
Figyelt kérdés
A barátom és én is melegek vagyunk, ő 17 éves én 18, mindketten betöltöttük ezt az életkort. Szüzesség elvesztésével kapcsolatos kérdés. A szüleinek előbujt és rosszul fogadták. Eltiltás pszihologus, stb. Az a kérdés, ha beleeggyeznek a szülei h találkozhatunk, és ha egyszer lefekszünk amig nem 18 éves, tehát még 17, akk ha a szülei feljelentenek engem, akk a biróság kinek hisz, a fiúnak vagy a szülőknek, vagy h egyáltalán feljelenthetnek e engem,meg h megy ez az egész,mert tudtommal törvényes lenne a szex, mert nem megerőszakolom a barátom, tehát jogszabályilag elméletileg nem büntethető. segítsetek légyszi, köszönöm2013. máj. 24. 22:02
11/23 anonim válasza:
Komolyan b*meg. Már elnézést... Az igazságszolgáltatás nem így működik.
Azt csinálsz jelen szituációban, amit akarsz, nyugodj meg!
12/23 anonim válasza:
Ezt mondtuk eddig, 14 év kor felett ha a srác BELEEGEZETT akkor nem tudnak mit csinálni. Ha ő azt vallja, akkor nincs bünti! Nincs, nincs!
13/23 A kérdező kommentje:
értem, akk a pszihologus tudja rosszul :S, vagy nem tom, lehet így akar szétválasztani, de nem hiszem :), akk szabad a pálya :P
2013. máj. 25. 19:49
14/23 anonim válasza:
Ma már az is megoldható, hogy nem kell ott aludni a másiknál ahhoz, hogy lefeküdjetek egymással. Tehát ha vágytok egymásra, átmegy hozzád egyik délután, és kész. Azt meg, hogy hol volt, nem mondja meg otthon a barátod, vagy kegyes hazugságból azt mondja, hogy az egyik haverjához ment át. (Feltéve, ha nem laktok nagyon távol egymástól.)
15/23 anonim válasza:
Inkább csináljatok harakirit, mindenkinek jobb lesz.
16/23 anonim válasza:
Amúgy szerintem az a pszichológus nem is annyira pszichológus, csak valami kontár...
17/23 anonim válasza:
A pszichologust kellene "feljelenteni" a betegjogi kepviselonel, ezt akar a 17 eves baratod is megteheti - egyreszt hazudik a sracnak, gyakorlatilag erzelmileg zsarolja, masreszt a homoszexualitason nincs mit gyogyitani...mindenesetre senki, meg a szulei sem kenyszeriithetik a baratodat arra, hogy pszichologushoz jarjon ;) nem kiskoru
18/23 anonim válasza:
szerintem a melegekre nincs külön szabály:D mindenki 14 éves koráig számít kiskorúnak, addig számít megrontásnak.
19/23 anonim válasza:
Ne aggódj, nem büntethetnek meg azért mert szeretkezel a pároddal! A szülőknek meg nem kell róla tudni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!