Hogy lenne lehetséges ettől a naptól számítva havonta legalább 100 nővel szexelnem?
Figyelt kérdés
Ezt találtam ki mivel szűz vagyok 18 éves férfiként így egyrészt nem is érzem még magam férfinak, másrészt be kéne pótolnom a lemaradást. Hány csajt kell megszólítani naponta, hogy (kis fejszámolás..:D) napi 3-al szexelhessek?2013. máj. 22. 21:47
1/33 anonim válasza:
egyet sem kell megszólítanod, tudod te mennyi prosti van mo-on? :)
2/33 Pretty_Fighter válasza:
Hát haver,ez még nekem se menne,pedig én lány vagyok:D
3/33 anonim válasza:
elméletben lehetséges, gyakorlatban lehetetlen, még a heti 3 is nehézkes ha nagyon belehúzol
4/33 A kérdező kommentje:
A pénz az érdekes dolog, amely csajjal összejön a szex, egy kávé áránál többet egyikre se költenék semmit, de még ennyit se mert még így is rámenne a gatyám is.
2013. máj. 22. 21:51
5/33 anonim válasza:
az kb 3 naponta, bírni fogja a pötsöd?
6/33 anonim válasza:
Gondolom annak, hoyg még szűz vagy, nem vallási okai vannak. Szóval szerényebb célokat javaslok tesa.
7/33 anonim válasza:
Imádom ezt az érett hozzáállást. Az egyetlen lehetőség számodra, ha a nő fogalmát kiterjeszted az összes nőnemű állatra.
Amúgy, te komolyan elhiszel bármit az ilyen macsó-mesékből a hasonló számokkal?
Amúgy sok sikert, bőr- és nemibetegséget, meg nemkívánt terhességet kívánok neked!
8/33 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt valaki azt gondolja hülyülök, ez valós kérdés. Életcélomnak tekintem az elkövetkezendő hónapokban ezt, tudom nagy álom. Remélem nem csak álom lesz ez. Segítsetek légyszíves!
2013. máj. 22. 21:55
9/33 anonim válasza:
Navorski, az havi egymillióra kijönne, ha legalább minimális külsejű nőket szeretne. Ha útszéli is jó, félmillióból is eléri.
Hidd el nekem, ha elérnéd az évi 100-at, már az is eszméletlen teljesítmény lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!