Lehetséges, hogy a barátom rosszul csinálja az ujjazást, és azért fáj?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 15:15
2/12 anonim válasza:
Igen!
Nekem is volt olyan baromállat, úgy megujjazott, hogy utána véreztem... :/
3/12 anonim válasza:
igen
ha le van rágva a körme, vagy csak hosszú, akkor sértheti a a hüvelyfalat
ha nagyon erősen nyomja, vagy, ha nem vagy még eléggé nedves, akkor kidörzsölheti, illetve ha túl mélyre nyúl (azért ez ritka) akkor meg a méhszájadat tudja ütögetni, aminek viszont semmi értelme, viszont fájhat....
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Igen, de te is eléggé hibás vagy ha nem szólsz neki, amikor fáj!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Először is szögezzük le, hogy nem pancser. Én hittem azt, hogy azért fáj, mert még szűz vagyok, és igen, szóltam neki. De köszönöm, hogy letámadtatok, mert ugyebár mire lenne jó ez az oldal, ha nem arra, hogy letámadjanak névtelenül embereket (tisztelet a kivételnek)
2013. máj. 1. 15:25
7/12 anonim válasza:
Igen, lehetséges, hogy attól fáj. A hüvelyi nyálkahártya ugyanis könnyen sérülhet.
8/12 anonim válasza:
Ha szűz vagy ,akkor nyílván a szűzhártyád miatt.
9/12 anonim válasza:
Nem kéne fájnia. Valamit rosszul csinál. Próbálgasd te is magadnak és találjátok ki együtt, hogy mi a jó neked! Egyébként ez szól a szex minden más területére is
Fenti válaszoló: mitől vérzett? Kikarmolta?
10/12 anonim válasza:
Akkor nem fájt, nem is éreztem semmit, csak később vettem észre, hogy véres a lepedő. Attól, hogy durván csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!