Zsanett123 kérdése:
Szerintetek az rosszul esik a fiunak ha mar 1éve egyutt vagyunk. Es en még nem akarom vele?! :s
Figyelt kérdés
a baratom mindig kedves..meg szerelmeskedni akar..de en még nem akarom mit tegyek?? 16évesek vagyunk2013. máj. 1. 14:07
1/7 anonim válasza:
Szerinted engedd meg neki, hogy legalább kinyaljon vagy megujjazon. Vagy orális, annak nagyon örülne.
2/7 anonim válasza:
Persze hogy rosszul esik. Szerintem valami baj lehet az egész rendszerben, pl. te nem is vagy szerelmes, vagy nem is vagy érett egy kapcsolatra, ha egy év után sem kívánod őt és/vagy nem bízol meg magatokban......!
3/7 anonim válasza:
Hadd mondjak kicsit ellent az első két válaszolónak...
Szerintem normális a kérdező, nem feltétlen akar mindenki 16 évesen szexelni, ha nem érzi magát elég érettnek hozzá.
4/7 anonim válasza:
Nehogy ezen "felbuzdulva" a pasi elé áljj, hogy d*gni akarsz... Inkább tisztázzátok le az okokat.
5/7 anonim válasza:
legalább sz.pd le szegényt és ezt lányként mondom
6/7 anonim válasza:
nem muszáj egyből szexszel kezdeni. petting és egyebek is vannak,amíg te nem akarod. Ez a te döntésed,ha nem érzed úgy,hogy készenállsz,akkor szerintem nem kéne. De te tudod,fiatal vagy még.:)
7/7 anonim válasza:
Ha nem tud várni amíg Te nem vagy benne biztos, hogy akarod, akkor nem is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!