Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz vagyok akkor értelemsz...

Ha szűz vagyok akkor értelemszeűen nem teljesítek olyan jól az ágyban. De tud nagyon jó lenni a fiúnak? Tudok majd trükközni? Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

de azért mert szűz vagyok és egy tapasztalt fiúval vagyok..neki nem lesz olyan jó velem mint egy tapasztalabb lánnyal vagy talán már én is belejövök már az első alkalomm???

Szerintem nem fog annyira fájni ujjaztak már meg 2 ujjal és nem fájt. Szerintetek?

2013. ápr. 18. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha odaadó vagy, és nem szégyenlősködsz simán szerezhetsz felejthetetlen élményt a pasinak.
2013. ápr. 18. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nem lessz!! ;)

Egy normális pali,nem vár sokat egy szűz csajtól!!

Legalábbis én nem vártam mert tudtam,hogy mindenki elkezdi valahogy!! :)

Nem feltétlenül kell,hogy fájjon!!

Sok előjáték,a "nedvesség kedvéért,és az egész sima ügy!! :D Szerintem egy kulturált pali,inkább tanítani fog,de legalább is,hagy téged kibontakozni!! ;)

2013. ápr. 18. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
nézz filmet
2013. ápr. 18. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ágyban senki sem a "teljesítményedre" kíváncsi. Engedd el magad, tedd, amit a tested diktál.
2013. ápr. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!