Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti ismertek 20-25 év közötti...

Ti ismertek 20-25 év közötti átlagos vagy jól kinéző szűz lányokat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

igen. kettőt biztosan. mindkettő átlagos külsejű, de annál furább belső világgal (nincs köze vallási okokhoz) rendelkeznek..... talán ez is az oka, hogy még mindig nem volt semmilyen élményük egy férfival sem. 25 évesek egyébként.

23L

2013. ápr. 16. 11:40
 2/15 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm novemberben lesz 22,kb 170cm magas,közép szőke,csinos de inkább az átlagos kategória,nagyon kedves de kicsit félénk,eddig csak idióta pasikkal találkozott amikor meg volt olyan aki bejött neki nem mert lépni így még szűz
2013. ápr. 16. 11:41
 3/15 A kérdező kommentje:
első: mit jelent az a fura belső világ? ez érdekel, kifejtenéd pár mondatban?
2013. ápr. 16. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Szépet nem.
2013. ápr. 16. 11:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Van. Több is. És?
2013. ápr. 16. 11:44
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

az egyiküknek hatalmas elvárásai vannak a férfiakat illetően. mindenkiben talál hibát, egyszerűen senki sem jó. aki persze neki is megfelelne, az viszont rá sem néz. szinte csak a külsőségekre ad, elég felszínes lány. talán könnyebb lenne, ha nem hajtana el mindenkit, aki annak ellenére is oda mer menni hozzá egy buliban, hogy a lány képes végigállni az egész estét karba tett kézzel és fapofával. szóval, kissé antiszociális ez a csaj.

a másik pedig alapból elég visszahúzódó és szerinte minden pasi gyökér, kb. nála közrejátszik egy kis súlyfelesleg is. annyira nem is kicsi. szóval emiatt sem nyit mások felé. elvan a saját kis álomvilágában. egyszer, talán 2 éve jött szóba, h van egy srác, aki sokat írogat neki, jól eldumálnak. aztán semmi sem lett belőle, mert a lány szerint jobb nem megbolygatni egy jó haveri viszonyt. ő teljességgel elzárkózik a férfiak elől. pedig amúgy nem lenne csúnya még azzal a kis felesleggel sem, viszonylag értelmes is, de valamiért nem nyit.

szerintem ilyen hozzáállásokkal ne is nagyon várjanak a későbbiekben sem csodát.

23L

2013. ápr. 16. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem, egyet sem!

Vagy ha igen, akkor nem tudom hogy szűz-e. De leginkább: Nem!

2013. ápr. 16. 11:50
 8/15 anonim válasza:
Rengeteget.
2013. ápr. 16. 11:51
 9/15 anonim ***** válasza:
27 éveset ismerek.
2013. ápr. 16. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:

én inkább átlagosnak mondanám magamat, mint szépnek, 20 vagyok... nem hiszem, hogy valami gond lenne a fejemben. soha nem voltam még szerelmes, nem vagyok bulizós se és így jött össze :)

ettől függetlenül, akik ismernek, úgy hiszik, hogy már biztos nem vagyok az (nem hirdetem, hogy még szűz vagyok)

2013. ápr. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!