Még szűz vagyok (15éves). Valami gáz van velem ott lent? Szerintem nem átlagos a puncim.
az a gondom hogy a kisajkaim nagyobbak a nagyajkaimnál. szerintem az átlagosnál is nagyobb. ez miatt vagyok nagyon szégyenlős. a pasiknak nem gond ez hogy ilyen ott lent?
és miért van ez ? másnak is van ilyen ? tök cikinek érzem :S
átérzem a problémádat.én is elég szégyenlős vagyok,bár nem csak ott,pl nagyon kivágott felsőket se veszek fel.:S
nekem is olyan,hogy a kisajkam nagyobb azaz,szerintem az ott pont az,de csak az egyik fele:S
engem is érdekelne mások véleménye:)
tudom,hogy segíteni nem tudtam,de azért inkább leirtam,hogy tudd nem csak neked ilyen.:S
Volt már a kérdés.
Vannak ilyen lányok - és aki túltette magát ezen, annak fiúja is van már. Aki meg csak reszket, annak nincs.
Olvassatok kicsit vissza.
Nekem az egyik kisajkam nagyobb sokkal mint a másik, kilóg a puncimból. És ezt figyeld: van barátom, és még tetszik is neki :)
aki ilyet le mer szólni, azt ki kell vágni a p*csába :)
egyáltalán nem ciki.
Gyerekek! Nevetnem kellett ( magamon!) Én lánykoromban azt hittem hogy ez a természetes ! Aztán jött egy szerelem és a srác a sokadik együttlét alatt szólt , hogy milyen izgató ez mert ő ilyet még nem látott ! :) Na akkor esett le , hogy ja másnak nem ilyen? . Ez nem ciki,van akinek a füle nagyobb vagy az orra pisze...
Azt már csak zárójelben teszem hozzá hogy szülés után (ha vágnak gátat) módosul . Ne legyetek emiatt gátlásosak, nem kell.
A plasztikával vigyázzatok!
Tényleg korrigálják - csak éppen az idegeket szokták olyankor sokszor átvágni. Még olyanról nem hallottam, aki elégedett lett volna az eredménnyel - annál több olyan volt, aki soha többé nem élvezte a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!