Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti ismertek 20-25 év közötti...

Ti ismertek 20-25 év közötti átlagos vagy jól kinéző szűz lányokat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet. Nincs a homlokukra tetoválva hogy azok, engem meg nem nagyon érdekel hogy azok e..
2013. ápr. 16. 12:04
 12/15 anonim válasza:

én többet is, és a többség szép is nem csak átlagos.

simán annyi van, hogy jó körökben kell mozogni.

Szóval ti gyak-osok sosem fogok ilyenekkel találkozni :P .

2013. ápr. 16. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:

úristen!!! ilyen sok van!?

amúgy én hallottam egyszer uncsimtól hogy ismer egy 23 éves szép csajt akinek még nem volt senkije, és nem is szexelt... valszeg nagy igények, ő szerette sokáig de sz@rt rá a csaj mert nem volt elég tökös.

Basszus én láttam egy nagyon aranyos csajt múltkor a kondiba, ott állítgatta a szobabiciglit (tuti szűz volt :D), de nem mek oda egy ilyenhez, mindig lerendezem magamba valami kifogással, hogy úgyis idősebb, vagy úgyse érdekelné egy idegen... fúck :/

F19

2013. ápr. 16. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, te jó hülye vagy!

Ha már pénzt adsz a kondibérletért, akkor használd is ki a terem nyújtotta lehetőségeket! (Nem, nem a csajt kell kihasználni, mielőtt még valamelyik kretén így értelmezné!!!)

2013. ápr. 16. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is 21 évesen veszitettem el. Sokak szerint csinos, jó alaku lány vagyok, bár régebben goth-darkos voltam, meg bulizni se jártam. :) meg sokszor volt h félrevezettek :S
2013. ápr. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!