Hogy lenne lehetséges ettől a naptól számítva havonta legalább 100 nővel szexelnem?
Figyelt kérdés
Ezt találtam ki mivel szűz vagyok 18 éves férfiként így egyrészt nem is érzem még magam férfinak, másrészt be kéne pótolnom a lemaradást. Hány csajt kell megszólítani naponta, hogy (kis fejszámolás..:D) napi 3-al szexelhessek?2013. máj. 22. 21:47
11/33 anonim válasza:
3 ribi naponta az sztem 30.000ft ha igényed is van :D
12/33 A kérdező kommentje:
Puncira pénzt én nem adok ki. Az jár nekem. Elvileg:P
2013. máj. 22. 21:58
13/33 Noydra válasza:
Most ezt a hülyeséget megint ki hiszi el? :D
14/33 anonim válasza:
Mégis hogy képzeled a dolgot. Havi 100 nő az azt jelenti, hogy naponta átlagosan 3-4 nővel kéne szeretkezned. Napi 3-4 nővel megismerkedni, főlvinni lakásra aztán elküldeni és ismerkedni a következővel, egyrészt lehetetlen, másrészt a teljes napod rámenne. Valamiből meg is kell élni. Fizetni meg azt mondod nem akarsz értük. Az egyetlen megoldás ha elmész hímringyónak, de akkor készülj fel, hogy többnyire nyanyák jönnek mert a jó nőknek nincs szükségük arra, hogy fizessenek egy menetért.
15/33 anonim válasza:
Ezt a teljesítményt egyébként max. akkor találom akár csak megközelíthetőnek, ha multimilliárdos lennél.
Ha "csak" szimplán jó külsejű, jó szövegű PUA lennél és éjjel-nappal csajoznál, akkor talán meglenne az évi 100.
16/33 anonim válasza:
Esküszöm ha bármilyen hatalmam lenne, valahogy kiiktatnám a genetikai állományból az ilyen khm, ambíciózus személyeket. Ja meg betiltanám a nyúlhús fogyasztását mert a nyuszik olyan cukik is bolyhosak.
17/33 A kérdező kommentje:
Erre van a 8 órás munkaidő. 8 óra munka, 6 óra pihenés,alvás, marad 10 óra a csajozásra. Mindegyik lányra szánok azért egy órát, kényeztetném, ős is engem ennyit adok rá. Ez 3 óra. Persze ha a maradék 7-óra ismerkedésből bejön ez a 3. Szerintem nem lehetetlen.
2013. máj. 22. 22:00
18/33 anonim válasza:
Ha még 18 évesen szűz vagy akkor szerintem elégedj meg azzal ha 3 hónap alatt 1 összejön
19/33 anonim válasza:
1 óra, és akkor már megadtad a módját? Wow, de gavallér vagy:D
Szerintem beleszeretsz majd az első nőbe, aki lefekszik veled.
20/33 Noydra válasza:
Nem lehetetlen XD
Hallod te is az oldal egy mutogatnivaló darabja vagy :D
Úgysem hiszem el, hogy ez nem kamu kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!