Lehetséges hogy szűzhártya nélkül születtem?
Figyelt kérdés
Ugyanis amikor már azért két ujjam is befért,akkor se éreztem semmi fájdalmat,nem vérzett meg semmi,szall hogy akkor anélkül születtem vagy meg se éreztem hogy átszakadt?És ezt a barátom észreveheti ha szokta nézegetni úgy a puncimat hogy szét feszíti és csak nézi?2013. máj. 7. 13:23
1/6 anonim válasza:
A szűzhártya nem teljesen zárt, mint sokan hiszik. Nagyon apró rés van rajta és az szakad fel tágul ha...Neked anatómiailag szélesebb a rés rajta.
3/6 anonim válasza:
Ex barátnőmet is ujjaztam 2 ujjal pedig szűz volt. Utána lefeküdtünk és vérzett. 23/F
5/6 anonim válasza:
ez mindenkinél más
valakinek nem is fáj az első, nem is vérzik, valakinek igen
valaki szűkebb, valaki nem
még jó hogy nem vagyunk egyformák N
6/6 anonim válasza:
Szia! Hát valahogy én is így vagyok. Én még nem voltam fiúval ugyan, de dugtam magamnak fel elég nagy és vastag tárgyakat, és ujjaztam is magam, de nem fájt, nem vérzett. Ha te is anélkül születtél volna, vagy anatómiailag nagy rések vannak rajta, akkor nem vagy egyedül, ha gondolod írj privit, és beszélgethetünk! ;) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!