Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen mélyen van a szűzhártya...

Milyen mélyen van a szűzhártya? A szűzhártyán kívűl mi az amiről lehet tudni hogy a lány szűz?

Figyelt kérdés

2013. máj. 5. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden szűz lány vérzik úgy mint egy ló akit kettévágtak. Van aki egyáltalán nem vérzik, és mégis szűz volt az aktus előtt. De ez, most komolyan, ennyire lényeges? Nem mindegy ha jó vele?
2013. máj. 5. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg anyádat
2013. máj. 5. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem véreztem,de szerencsére a párom elégé felvilágosult ahhoz hogy ne gondolja azt hogy csak horrorfilmbe illő vérveszteséggel lehet szűz egy lány,tehát nem volt gond
2013. máj. 5. 23:41
 4/8 anonim válasza:
Én sem véreztem az elsőnél..de sztm akkor ha szűz akkor még nagyon szűk és még lehet hogy nkd is fáj..:)
2013. máj. 6. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
(és ismét csak olyan válaszok jöttek, amik nem a kérdésre kívánnak válaszolni... gratulálok)
2013. máj. 6. 16:31
 6/8 anonim válasza:
Akk kerdezd anyadat v huzzal nogyogyaszhoz ;)
2013. máj. 11. 23:20
 7/8 anonim válasza:
Amelyik csaj hagyja,hogy elemlámpával nézegesd a szűzhártyája mélységét (az első aktus előtt) az vagy nagyon rád lehet valamiért utalva vagy hülye mint aki ilyesmiket kérdez !!!
2020. márc. 7. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Arról,hogy nehezen lehet rabirni a szexelesre!
2023. febr. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!