Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lenne lehetséges ettől a...

Hogy lenne lehetséges ettől a naptól számítva havonta legalább 100 nővel szexelnem?

Figyelt kérdés
Ezt találtam ki mivel szűz vagyok 18 éves férfiként így egyrészt nem is érzem még magam férfinak, másrészt be kéne pótolnom a lemaradást. Hány csajt kell megszólítani naponta, hogy (kis fejszámolás..:D) napi 3-al szexelhessek?

2013. máj. 22. 21:47
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Szerintem beleszeretsz majd az első nőbe, aki lefekszik veled."

Ettől félek:/ aztán ragaszkodó leszek majd azt ez egyet is elveszítem:(( nem nekem való a csajozás, bár szeretnék nagyon kaszanova lenni de nemtudom a módját

2013. máj. 22. 22:06
 22/33 anonim ***** válasza:

1. Lássuk, mi van, ha mégis sikerül. Mondjuk a harmadik fullos hónapban kiderül, hogy bekaptál valami frankó nemi betegséget. Mekkora telefonszámlád, mire végighívod az összes csajt, akivel voltál? Mondjuk legalább felpezsdítenéd a bőr- és nemi beteggondozók unalmas hétköznapjait.

2. Egy tapasztalt pasi a havi egynek is örül, mint majom a farkának. Három menetet kb. akkor bír egy pasi egy nap, ha két hete nem szexelt.

3. Mi a f@szomat akarsz bepótolni 18 évesen?

4. Tájékoztatásul közlöm, hogy a szex nem csak abból áll, hogy belevered a farkad a nőbe, aztán futószalagon jön a következő.

2013. máj. 22. 22:22
 23/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, Penelopéval vigyázz ám, nagyon kemény csaj! :)
2013. máj. 22. 22:26
 24/33 anonim válasza:
ennek a 14 éves csajnak sikerült.. [link]
2013. máj. 22. 22:51
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem is a tartalmon akadtam ki, hanem ezen a mondaton: "mondta a fényképe alapján Milfként is vállalható szakértőnő."
2013. máj. 22. 23:02
 26/33 anonim ***** válasza:

De ne csajjal gyere,mert nekik ez pofon egyszerű,gyakorlatilag szinte semmit se kell csinálniuk ahhoz hogy lefeküdjenek 100 pasival egy hónap alatt míg egy srácnak ez nem biztos hogy összejönne

2013. máj. 22. 23:06
 27/33 anonim ***** válasza:

Lányként tényleg pofonegyszerű.

Penelopé, az a szakértő tényleg nagyon jó nő!

2013. máj. 22. 23:22
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd el magad facebookon hirdetni...csinálj táblát melyben elmondod a "terved" és minden lájk egy szex.:D :D

De most komolyan hidd el nem kell napi 3, hogy nagyfiú lehess. :D

2013. máj. 22. 23:25
 29/33 anonim ***** válasza:

Nem vitatom, hogy MILF, de egy "cikkbe" mégse írunk ilyeneket.

2013. máj. 22. 23:48
 30/33 SevN válasza:

Kedves Kérdező!

Derék elhatározás:D De még csak kisfiú vagy. Kisfiúkkal nem szexelnek a nők. Fontos a fokozatosság, fel kell nőni a feladathoz! Először kezdd 1 db lánnyal, valahol leszólítod az utcán, elkéred a számát, elhívod randira, meghallgatod, beszélgetsz Vele, megérinted, megfogod a kezét, simogatod, majd csókolod, lecsúszik a pánt a felsőn, majd a melltartó, ölelkeztek, már az ágyban vagytok, behatolsz, ő felsóhajt, a következő pillanatban már lenyugodva fekszetek az ágyban összebújva és...HOPPÁ máris szerelmes vagy!(Na jó, ez csak egy lehetséges szitu, nem pont így lesz) És már nem kell másik 99 nő, hanem Ő kell, 99szer. Úgyhogy nagyon elragaszkodtál a talajtól ezzel az elhatározással. Nem könnyű az érzelmeket kihagyni a játékból. Főleg Neked, aki még szűz, lehet barátnőd sem volt még. Úgyhogy ezt az illúziót felesleges kergetned, mert kicsi vagy még hozzá. Lehet később megérsz rá. Talán. Talán nem.

Üdv,

SevN

2013. máj. 23. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!