Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meleg kérdés! Mikortólnem...

Meleg kérdés! Mikortólnem megrontás a szeretkezés a melegeknél? A barátom 17 én 19

Figyelt kérdés
A barátom és én is melegek vagyunk, ő 17 éves én 18, mindketten betöltöttük ezt az életkort. Szüzesség elvesztésével kapcsolatos kérdés. A szüleinek előbujt és rosszul fogadták. Eltiltás pszihologus, stb. Az a kérdés, ha beleeggyeznek a szülei h találkozhatunk, és ha egyszer lefekszünk amig nem 18 éves, tehát még 17, akk ha a szülei feljelentenek engem, akk a biróság kinek hisz, a fiúnak vagy a szülőknek, vagy h egyáltalán feljelenthetnek e engem,meg h megy ez az egész,mert tudtommal törvényes lenne a szex, mert nem megerőszakolom a barátom, tehát jogszabályilag elméletileg nem büntethető. segítsetek légyszi, köszönöm
2013. máj. 24. 22:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%
16 év után szabad akaratból dönthet, hogy kivel fekszik le.
2013. máj. 24. 22:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy is 14, bocsi. Ha akarja, senki nem fog érte büntetni jogilag...
2013. máj. 24. 22:04
 3/23 A kérdező kommentje:
de a pszihologus azt mondta h ha a szülei engem feljelentenek, akk a szülőknek hisznek nem a gyereknek, vagy h megy ez? mert félek ha lefekszünk akk bortonbe csukatnak a szülei
2013. máj. 24. 22:16
 4/23 anonim ***** válasza:
15%
Akkor várjatok egy évet....
2013. máj. 24. 22:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mivel jelentenének fel? 14 a beleegyezési korhatár, és ez a homoszexuálisokra is vonatkozik, nincs már megkülönböztetve jogilag.

Csináljatok, amit szeretnétek, semmi törvénybe ütközőt nem tesztek.

2013. máj. 24. 22:34
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt nem kell a szülőknek bejelenteni hogy dugtok. másrészt a beleegyezési korhatár 14 év. mindkét nem esetén

tehát két 14+ szexelhet egymással

18 év alattiról azonban nem készülhet kép és film illetve a szexért nem adhatsz neki pénzt

2013. máj. 25. 11:41
 7/23 anonim válasza:
100%
2002 óta a heterokkal megegyező 14 év lett a beleegyezési korhatár (itt néztem utána: [link] , úgyhogy hajrá, szűlőket ebbe meg ne hagyjátok hogy beleszóljanak, Ti dolgotok amíg mindkettőtök akarja.:) Üdv. 22 F
2013. máj. 25. 11:51
 8/23 A kérdező kommentje:
én értem h papíron szabad, ugy is h ő még 17 én meg 19 leszek?, de a szülei szerint én rángattam bele, és én csináltam belőle meleget stb. meg nem szeretnek, és ha itt aludna a barátom akk másnap mennének feljelenteni szerintem, csak h távol tartsanak tőle :S,
2013. máj. 25. 18:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, ha ő azt mondja, hogy szabad akaratából tette, akkor hiába jelentenek fel...
2013. máj. 25. 18:59
 10/23 A kérdező kommentje:
nem a szülőnek hisznek? mert a pszihologusa azt mondta a barátomnak h a szülőknek fognakhinni :S
2013. máj. 25. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!