Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lassan 23 éves lány vagyok és...

Lassan 23 éves lány vagyok és még szűz. Már nagyon unom az önkielégítést. Mikor jön már el a nagy Ő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 22:56
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell jóképű férfi.

Csak a kisugárzása legyen ütős. :)

Eddig mindig olyanok jöttek be, akik kinézetre inkább átlagon aluliak voltak, mint átlagosak.

2013. máj. 6. 22:08
 42/47 anonim ***** válasza:
Hmmm... Na igen, de aki kinézetre nem olyan jó, annak hogyan legyen erős kisugárzása? Mármint természetesen lehetséges, csak szerintem sok "átlagos" srác bátortalanabb, pont azért, mert vagy sok elutasítást kaptak, vagy félnek a kudarctól, ezért nincs kisugárzásuk. Másrészt meg sajna a lányok többsége sem segít nekik, ehelyett inkább csak tovább rombolják az önbizalmukat. Szóval ez valamilyen szinten ördögi körnek tűnik. Legalábbis számomra.
2013. máj. 8. 22:31
 43/47 anonim ***** válasza:

"Eddig mindig olyanok jöttek be, akik kinézetre inkább átlagon aluliak voltak, mint átlagosak."

Akkor én tetszenék neked mert átlagon aluli vagyok.

2013. máj. 8. 22:44
 44/47 A kérdező kommentje:

Attól, mert valaki átlagon aluli, még nem jön be. :D

És nem azt mondtam, hogy erős legyen a kisugárzása, hanem ütős. :)

Nekem nem baj, ha félénkebb egy srác, csak lássam azt is, hogy ha kell, akkor tud határozott is lenni.

2013. máj. 8. 23:01
 45/47 anonim ***** válasza:
És ezt a kettőt hogyan akarod összeegyeztetni? Mármint aki félénkebb, annál nagyobb az esélye annak, hogy határozatlanabb is. Most őszintén: hány olyan sráccal találkoztál már, aki félénk, és mondjuk határozottan oda tud állni, és azt tudja mondani, hogy "márpedig nekem van igazam", vagy hogy "nekem ehhez jogom van", esetleg visszavág, ha bántják őt? Plusz párkapcsolati téren a félénkebb fiúk eleve hendikeppel indulnak, és elég sok kudarcot is összeszednek, így nyilván ilyen téren is kevésbé lesznek határozottak. Szóval számomra kicsit fából vaskarikának tűnik ez az egész, a tévedés jogát fenntartom.
2013. máj. 9. 07:42
 46/47 anonim ***** válasza:
Holnap ;)
2014. jún. 20. 08:20
 47/47 A kérdező kommentje:
Eljött tavaly október végén és azóta is itt van velem. :))))
2014. aug. 28. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!