Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lassan 23 éves lány vagyok és...

Lassan 23 éves lány vagyok és még szűz. Már nagyon unom az önkielégítést. Mikor jön már el a nagy Ő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 22:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te csinálod jól. Csak a mai világban az a "divat", hogy a lányok minél előbb elveszítsék és minél előbb legyen szexuális életük, máskülönben ciki. Nos, a világgal van a baj, nem veled. Én abban semmi kivetnivalót nem látok, ha egy lány 23, vagy mondjuk 27, 28 évesen találja meg a párját és vele fekszik le először. vagy az is lehet akár, ha később, bár ő már nagyon szenvedhet, de leginkább azért, mert azt lájta maga körül, hogy 16 évesek is szexelnek, csak ő nem. de a gond a 16 évesekkel és az ő neveltetésükkel van, nem veled!
2013. máj. 3. 23:17
 22/47 anonim ***** válasza:
51%
Merre laksz?
2013. máj. 3. 23:19
 23/47 anonim ***** válasza:
22. most írta le, hogy nem szexet akar, hanem szerelmet. így kár a gőzért.
2013. máj. 3. 23:33
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

azért ne rakd magasra a lécet, bár ezt egy nőnek mondhatjuk :D a jó kapcsolat komprumisszumokból is áll

De büszke vagyok rád hogy 23 éves szűz létedre nem vagy prűd :D

2013. máj. 3. 23:44
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én tök ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te, tök ugyanaz az okunk a szüzességünkre is, csak én még 21 leszek lassan, de sztem ha így folytatom, 23 éves koromra is simán szűz leszek. egyszerűen nem jön a megfelelő pasi, akivel bármilyen kapcsolatot ki tudnék alakítani, dugni csak úgy nem akarok, hiába volt rá eddig is lehetőségem. ja, és én is unom az önkielégítést :(
2013. máj. 3. 23:51
 26/47 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azért örülök, hogy nem vagyok egyedül...

Bocsi, de a sok levélre nem tudok válaszolni, a normális leveleket is köszönöm - idiótát meg nem is kaptam annyit, mint amire számítottam. :)

Egyébként sokan kérdezték, de nem, egyáltalán nem frusztrál a szüzességem.Csak egyszerűen már nagyon vágyom egy kapcsolatra.

2013. máj. 4. 00:05
 27/47 anonim ***** válasza:
Nem kell túl sokat válogatni. Ennyi. Nem olyan nehéz
2013. máj. 4. 12:03
 28/47 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok és már feladtam ronda vagyok és dagadt. F
2013. máj. 4. 12:06
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Miért van olyan érzésem hogy fiú tette fel a kérdést hogy kiverje?
2013. máj. 4. 13:44
 30/47 A kérdező kommentje:
Nem tudom, esetleg mert perverz vagy? XD
2013. máj. 4. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!