Lassan 23 éves lány vagyok és még szűz. Már nagyon unom az önkielégítést. Mikor jön már el a nagy Ő?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 22:56
1/47 anonim válasza:
Nézd meg a privát üzeneteidet :D
2/47 anonim válasza:
ha a Ő-re vársz lehet örökké szűz maradsz! nem bunkóságból de ezt sem árt egy kicsit kitapasztalni
3/47 A kérdező kommentje:
Olyan lehetetlen emberek jöttek be eddig, hogy egyértelműen nem lehetett belőle semmi.
Most van valaki, aki elvileg elérhető lenne, de nem vesz észre.
Már annyira elegem van. Lesz nekem valaha normális párkapcsolatom?
2013. máj. 3. 22:57
5/47 A kérdező kommentje:
Kb. fél éve kezdtem el "nyavalyogni", de gondolom ez azért érthető már ebben a korban.
2013. máj. 3. 22:59
6/47 anonim válasza:
ha mindenkiben a nagy ö-t keresed azt érezni fogja a srác is és így nem! nem lesz normális párkapcsolatod! bocsi hogy nyers voltam
7/47 anonim válasza:
honnan tudod hogy nem vesz észre az a valaki? Mutatod h tetszik/bejön neked?
vagy az nem lehet h szimplán nem vagy szép?
9/47 anonim válasza:
Ha nem vesz téged észre, akkor 1) nem érdekled, nem tart téged vonzónak, 2) nem hívtad fel magadra a figyelmét, legalábbis nem "úgy". Ne keresd görcsösen, próbálj kicsit lazábban hozzáállni a dolgokhoz. Amúgy valószínűleg annak is van oka, hogy miért ilyen fiúkat fogtál ki mindig. Az nem lehet, hogy a szüzességed miatt tartasz egy kicsit a fiúk esetleges reakciójától, és ezért nem vagy annyira nyitott velük?
10/47 anonim válasza:
Ha csak nem vagy ronda, akkor ez a kérdés kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!