Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit mondjak anyámnak hogy ne...

Mit mondjak anyámnak hogy ne legyen ennyire mérges rám mert lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés
Sajnálom ha megbántottam ezzel.De a korom elenére szeretem volna lefeküdni a barátommal akivel 10hónapja vagyok együtt.Azt is érdekesnek találom hogy megtálálta az elhasznált óvszert a kukámba...Nem volt rossz az első alkalom de nem így szeretem volna,és ez miatt is rosszul érzem magam (nem szeretném hogy rátegyen még egy lapáttal).Nagyon szeretik álitolag a barátomat a szüleim,és nem szeretném hogyha ezek után nem kedvelnék főleg hogy nem sokára keresztszülők leszünk.5hónapja együtt alszunk és nem tudom hogy nem gondolta,pedig többször is kérdezte hogy kell-e fogamzásgátló.Jelzem egy hete fektünk le...és most nem szól hozzám .Legalább nem kezelné ilyen gyerekesen és beszélnénk meg...(a családom nem fejezi ki az érzelmeit) 15/L ja és mellőze az a válaszát aki úgy gondolja hogy fiatal vagyok,ez az én döntésem volt.

2013. ápr. 9. 18:01
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
39-es vagyok.:) A negatív kommentekkel ne foglalkozz szerintem..:)
2013. máj. 23. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!