Lefeküdtem a barátommal. Ugye nincs gond?
Ma feküdtem le a barátommal először, és természetesen védekeztünk gumival. Nem élvezett bele a gumiba, és nem is tartott olyan sokáig mert nem volt nekem túl kellemes. A végén a biztonság kedvéért öntöttünk vizet az óvszerbe, és sehol sem eresztett, szóval tuti, hogy nem lyukadt ki. Az ovuláció a ciklus.hu szerint csütörtökön esedékes.
Én úgy gondolom biztos, hogy nincs baj! Ugye jól gondolom?
(Ne nézzetek idiótának, csak biztos ami biztos alapon kérdeztem meg! :D)
"Nem élvezett bele a gumiba, és nem is tartott olyan sokáig mert nem volt nekem túl kellemes."
1;nem vagy terhe nyugodj meg
2;a barátod elég béna lehet ha neked nem volt kellemes
3;ha nem értetek a szexhez minek csináljátok?
4;hány évesek vagytok 13?
2es
mért lenne béna a barátja. nyilván azért nem volt kellemes mert ez volt neki az első.. nekem sem volt jó az első pár alkalom és nem azért mert béna a barátom mert mára már nagyon jó vele.. erről ennyit.. ez egy buta hozzászólás volt.
Köszönöm első válaszoló a kedvességed, és a nyugtatást! :)
Második! Nem a barátom volt béna vagy bármi, első alkalom volt. Nem hiszem, hogy ez mindenkinek olyan tökéletes...
A barátom 17 éves, én 16 vagyok, és már több mint egy éve együtt vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!