Lefeküdtem egy fiúval, de nem éreztem semmit. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy fiúval, az első 2 percben fájt, de utána nem éreztem semmit. Semmi jó vagy akár rossz érzés nem jött... Mi a baj? Velem van a gond? Veletek volt/van ilyen?2012. okt. 22. 00:16
2/10 anonim válasza:
Volt de már nincs letöltöttem az 1.1-es javító patchet :D aztán minden jó lett :D
3/10 anonim válasza:
En akkor jartam igy, mikor elvesztettem a szuzessegem.
Semmit nem ereztem, nem is fajt.
4/10 anonim válasza:
A lányoknak nem az első a legjobb. Minél jobban érsz, annál jobb lesz. Izgultál, bizonytalan voltál. Majd oldódik. Vagy nem volt túl korai a dolog? A hülye beszólókkal meg ne foglalkozzál.
5/10 anonim válasza:
Próbáld velem. Érezni fogod......
6/10 A kérdező kommentje:
első alkalom volt nekem is. szóval akkor más is volt már így?
2012. okt. 23. 10:14
7/10 anonim válasza:
állítólag a legtöbb szűz lánnyal ez így van
8/10 anonim válasza:
A lányoknak tanulni kell ezt a jó érzést.
A fiúknak ösztönös (nagyrészt) - neked viszont fel kell oldódnod és rá kell jönnöd, hogy mikor és hogyan lesz jó érzés az aktus.
Ez meglesz majd később, ne félj. Addig engedd el magad és kényeztesd a fiúdat. Ha pedig valamit szeretnél változtatni azon, ahogy csinálja, mondd el neki nyugodtan.
9/10 anonim válasza:
Nalam is igy volt, nem ereztem semmit.
Meg utana meg honapokig ilyen volt. Aztan szakitottunk, nem ezert. Azota nem volt mas, igy nem tudom milyen a jo.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2013. márc. 30. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!