Mit mondjak anyámnak hogy ne legyen ennyire mérges rám mert lefeküdtem a barátommal?
Figyelt kérdés
Sajnálom ha megbántottam ezzel.De a korom elenére szeretem volna lefeküdni a barátommal akivel 10hónapja vagyok együtt.Azt is érdekesnek találom hogy megtálálta az elhasznált óvszert a kukámba...Nem volt rossz az első alkalom de nem így szeretem volna,és ez miatt is rosszul érzem magam (nem szeretném hogy rátegyen még egy lapáttal).Nagyon szeretik álitolag a barátomat a szüleim,és nem szeretném hogyha ezek után nem kedvelnék főleg hogy nem sokára keresztszülők leszünk.5hónapja együtt alszunk és nem tudom hogy nem gondolta,pedig többször is kérdezte hogy kell-e fogamzásgátló.Jelzem egy hete fektünk le...és most nem szól hozzám .Legalább nem kezelné ilyen gyerekesen és beszélnénk meg...(a családom nem fejezi ki az érzelmeit) 15/L ja és mellőze az a válaszát aki úgy gondolja hogy fiatal vagyok,ez az én döntésem volt.2013. ápr. 9. 18:01
31/41 A kérdező kommentje:
Nem mondanàm magam kislànynak...inkább tinédzser!
2013. máj. 20. 17:15
32/41 anonim válasza:
pedig egy 15 éves még nem kislány számomra az és az anyukád szemében is az vagy,egy kamasz gyerek de az Ő kislánya, a szexhez,meg kislány vagy az együtt alváshoz is kár,hogy anyádnak nem volt elég esze már az elején,ezek után csak magára haragudhat
34/41 A kérdező kommentje:
Értem én hogy a korom alapján kislány vagyok.De anyukám is azt mondta végül,hogy haragszik magára mert egy anya se akarja hogy a kicsi lánya 15 évesen szexeljen,és igazából ezt az egészet ő "engedte".Viszont ha átgondolja,vagyok olyan szinten értelmileg,lelkileg és felfogásban mint egy 18-19éves.És ezt ő mondta...Őszintén,ha nem engedte volna meg hogy együtt aludjunk már az elején,sokkal de sokkal előbb lefeküdtem volna vele.Mert az izgalmas és tiltott lett volna! Szerintem hiába írom nektek hogy milyen vagyok,nem fogjátok elhinni hogy én ,igen is, komoly vagyok. De biztos azèrt nem tudjátok megérteni mert ti 18 évesen komolyodtatok,ezért se tudjátok "beleképzelni" magatokat a helyembe.
2013. máj. 20. 21:09
35/41 anonim válasza:
Ha olyan érett lennél,mint egy 18-19 évesen nem így beszélnél és nem mondanád,hogy sokkal hamarabb lefeküdtünk volna,mert,hogy tiltva van,ez éretlen gyermeki gondolkodás
36/41 A kérdező kommentje:
Rádhagyom! Legyen igazad...
2013. máj. 21. 06:36
37/41 anonim válasza:
én a kérdezővel értek egyet.had döntse már el ő hogy kislánynak érzi e magát,vagy nem. nem ez volt a kérdés..
38/41 anonim válasza:
nem nem ez volt,de manapság a 11-13 évesek is felnőttnek érzik magukat, a kérdésre már kapott elég választ,a kommentjére válaszoltam ennyi
39/41 anonim válasza:
Az én barátnőm aki szombaton lesz 13 éves rendszeresenen együttalszik a 14-15 éves pasijával.. Szóval nm tudom minn agytok úgy kiakadva..(bár mondjuk ott tuti nincs még szex,) na mindegyén is egyetértek a kérdezővel, ti nem tudjátok ki ő, nem is ismeritek... Szerintm ne ítélkezzetek fölötte...:)
40/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy mellém álltok!!:) és a válaszokat is!!:)
2013. máj. 22. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!