Mit mondjak anyámnak hogy ne legyen ennyire mérges rám mert lefeküdtem a barátommal?
Mindent hamarabb kezdtek már el manapság!
Nem ott kezdődik a dolog,hogy 15 évesen már nem vagy szűz,hanem ott,hogy már 10 hónapos kapcsolatod van!
Arról,hogy kiélvezed az életet inkább ne beszéljünk,én értem,hogy most így gondolod,de annyira nagyon nagyon nagyon sokat fogsz még változni 20-25 éves korodig.Most még el sem hiszed mennyit.
Én ha majd Anya leszek,szeretném ha a 15 éves lányom még a kislányom,a tini lányom lenne!Aki még nem jár,és nem szexel senkivel.Szerintem Édesanyád nem is íratott volna fel neked fogamzásgátlót,csak így csekkolta le,hogy akarsz-e már szexelni.
Én arra gondoltam avval,hogy minden hamarabb kezdtek,hogy én 15 évesen kaptam az első csókom,és 20 évesen mondhattam el magamról azt,hogy van egy 10 hónapos kapcsolatom!
És még akkor is fura volt,én még olyan kislány voltam 15 évesen,hogy el sem tudtam volna képzelni,hogy akkor már egy komoly kapcsolatom legyen!
Egész komolyan meg felnőttesen írsz,így én nem bírálom,a te döntésed,hogy minek mikor van itt az ideje.
Egy 10 hónapos kapcsolatban,oké,azt mondom,hogy ha komolyan gondolkozol,akkor itt az ideje.
De érted mire gondolok?
14 évesen,hogy lehet bármit is ilyen komolyan csinálni??
Hamarabb értek,de nagyon durván!
És még én is csak 22 vagyok,de mégis ezt mondom...
szerintem anyukád nem tudja feldolgozni a tényt hogy a kislánya nemi életet él. ha nekem lenne lányom, én is nehezen viselném, de nem ilyen gyerekes módon mint nem szólok a gyerekemhez.... bocsi
egyébként nem tudom mit várt, ha megengedte hogy együtt aludjatok.
amúgy 15 éves a sógornőm is, és úgy szeretem mintha a húgom lenne. ha ő jönne hozzám azzal hogy szexelni akar, lehet hogy megpróbálnám lebeszélni mivel 2 hónapnál hosszabb kapcsolata még nem nagyon volt. Vagy ha mást nem, védekezéssel kapcsolatos tanácsok mindenképp!
de szerintem a ti esetetek komolyabbnak mondható, mint a mostanság tinik körében lévő 1-2 hetes, 2-3 hónapos kapcsolatok.
szerintem hagyd anyukádat, hogy fortyogjon egy kicsit, és ha lehiggadt, hagyd hogy ő közeledjen hozzád! akkor már képes lesz elfogadni a dolgot, ha időt adsz neki!!!
nekünk a férjemmel még nincs gyerekünk, de biztos vagyok benne, hogy nehéz egy ilyet feldolgozni egy anyukának.
27/N
Köszönöm az utolsó kommentelőnek!:)
És látom sokan nem értik a szövegértés fogalmát,meg hogy mi a mellőzés! Mindenkinek magánügye hogy mikor,kivel,hol...nekem nem kell elmagyarázni ezt korán érős szisztémás szöveget!
Tisztába vagyok vele,nekem is megfordult a fejembe hogy korai!De én ezt akartam,ebbe ne kössön bele senki! Írjatok olyanoknak akik 13 évesen kiírják hogy "lehetek terhes ha nem védekeztünk?!" .Az én kérdésem nem ez volt,semmi köze ilyesmihez.Az a baj ezzel az oldalal hogy nem látszik ki az értelmes kérdező és ki nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!