Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit mondjak anyámnak hogy ne...

Mit mondjak anyámnak hogy ne legyen ennyire mérges rám mert lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés
Sajnálom ha megbántottam ezzel.De a korom elenére szeretem volna lefeküdni a barátommal akivel 10hónapja vagyok együtt.Azt is érdekesnek találom hogy megtálálta az elhasznált óvszert a kukámba...Nem volt rossz az első alkalom de nem így szeretem volna,és ez miatt is rosszul érzem magam (nem szeretném hogy rátegyen még egy lapáttal).Nagyon szeretik álitolag a barátomat a szüleim,és nem szeretném hogyha ezek után nem kedvelnék főleg hogy nem sokára keresztszülők leszünk.5hónapja együtt alszunk és nem tudom hogy nem gondolta,pedig többször is kérdezte hogy kell-e fogamzásgátló.Jelzem egy hete fektünk le...és most nem szól hozzám .Legalább nem kezelné ilyen gyerekesen és beszélnénk meg...(a családom nem fejezi ki az érzelmeit) 15/L ja és mellőze az a válaszát aki úgy gondolja hogy fiatal vagyok,ez az én döntésem volt.

2013. ápr. 9. 18:01
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk!
2013. ápr. 10. 16:41
 12/41 anonim ***** válasza:

Mindent hamarabb kezdtek már el manapság!

Nem ott kezdődik a dolog,hogy 15 évesen már nem vagy szűz,hanem ott,hogy már 10 hónapos kapcsolatod van!

2013. ápr. 10. 23:42
 13/41 A kérdező kommentje:
A kérdésekre szokás válaszolni,de ha nekem jó akkor ez miért gond?De tudom valamilyen szinten igazad van...de attól hogy barátom van úgyan úgy "kiélvezem" az életett. Ha erre gondoltál,viszont arra hogy a kapcsolat túl korai nekem akkor nem értek vele egyet..
2013. ápr. 11. 15:19
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Arról,hogy kiélvezed az életet inkább ne beszéljünk,én értem,hogy most így gondolod,de annyira nagyon nagyon nagyon sokat fogsz még változni 20-25 éves korodig.Most még el sem hiszed mennyit.

Én ha majd Anya leszek,szeretném ha a 15 éves lányom még a kislányom,a tini lányom lenne!Aki még nem jár,és nem szexel senkivel.Szerintem Édesanyád nem is íratott volna fel neked fogamzásgátlót,csak így csekkolta le,hogy akarsz-e már szexelni.

Én arra gondoltam avval,hogy minden hamarabb kezdtek,hogy én 15 évesen kaptam az első csókom,és 20 évesen mondhattam el magamról azt,hogy van egy 10 hónapos kapcsolatom!

És még akkor is fura volt,én még olyan kislány voltam 15 évesen,hogy el sem tudtam volna képzelni,hogy akkor már egy komoly kapcsolatom legyen!

Egész komolyan meg felnőttesen írsz,így én nem bírálom,a te döntésed,hogy minek mikor van itt az ideje.

Egy 10 hónapos kapcsolatban,oké,azt mondom,hogy ha komolyan gondolkozol,akkor itt az ideje.

De érted mire gondolok?

14 évesen,hogy lehet bármit is ilyen komolyan csinálni??

Hamarabb értek,de nagyon durván!

És még én is csak 22 vagyok,de mégis ezt mondom...

2013. ápr. 11. 17:34
 15/41 anonim ***** válasza:

szerintem anyukád nem tudja feldolgozni a tényt hogy a kislánya nemi életet él. ha nekem lenne lányom, én is nehezen viselném, de nem ilyen gyerekes módon mint nem szólok a gyerekemhez.... bocsi

egyébként nem tudom mit várt, ha megengedte hogy együtt aludjatok.

amúgy 15 éves a sógornőm is, és úgy szeretem mintha a húgom lenne. ha ő jönne hozzám azzal hogy szexelni akar, lehet hogy megpróbálnám lebeszélni mivel 2 hónapnál hosszabb kapcsolata még nem nagyon volt. Vagy ha mást nem, védekezéssel kapcsolatos tanácsok mindenképp!

de szerintem a ti esetetek komolyabbnak mondható, mint a mostanság tinik körében lévő 1-2 hetes, 2-3 hónapos kapcsolatok.

szerintem hagyd anyukádat, hogy fortyogjon egy kicsit, és ha lehiggadt, hagyd hogy ő közeledjen hozzád! akkor már képes lesz elfogadni a dolgot, ha időt adsz neki!!!

nekünk a férjemmel még nincs gyerekünk, de biztos vagyok benne, hogy nehéz egy ilyet feldolgozni egy anyukának.

27/N

2013. ápr. 11. 18:02
 16/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó kommentelőnek!:)

És látom sokan nem értik a szövegértés fogalmát,meg hogy mi a mellőzés! Mindenkinek magánügye hogy mikor,kivel,hol...nekem nem kell elmagyarázni ezt korán érős szisztémás szöveget!

Tisztába vagyok vele,nekem is megfordult a fejembe hogy korai!De én ezt akartam,ebbe ne kössön bele senki! Írjatok olyanoknak akik 13 évesen kiírják hogy "lehetek terhes ha nem védekeztünk?!" .Az én kérdésem nem ez volt,semmi köze ilyesmihez.Az a baj ezzel az oldalal hogy nem látszik ki az értelmes kérdező és ki nem...

2013. ápr. 14. 10:03
 17/41 anonim ***** válasza:
:) hát figyelj. én nem az arcodba vágom, hogy mennyi a korod, csak megemlítem, mint összefüggést; a muterod nem azért pipa rád, mert tizenX évesen már..Hanem azért, mert ő azt akarja, hogy tanulj inkább. Amit soha nem fogtam fel én sem, hogy ez miért menne a tanulás rovására; Ámbár ha te ép ésszel fel tudtad mérni ezt, tehát meg akarod beszélni, mikor a másik durcás, akkor azt mondom: ura vagy a helyzetnek :) Szerintem abszolút ne érezz bűntudatot,se semmit, hiszen nagyon fontos a gyerek-szülő bizalom. Az, hogy megtalálták a kukában a cuccot, azt jelenti, hogy a szülő felől megingott a bizalom. Tehát nem te vagy a húnyó. Azonfelül pedíg a szülő tudhatná, ha a gyerek nem mondja el, annak nyomós oka lehet. ( Biztos h elmondaná, csak a megfelelő pillanatot várja/keresi) Éppen ezért mondom: NEM tartozol feléje semmivel, ne is legyen bűntudat. Ahogy mondtad, a te döntésed. u.i.: a második alkalom jobb :P ... És ha mondjuk neked ez jól esik, szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha csinálod. Úgyhogy fel a fejjel :) --Chocky--
2013. ápr. 15. 10:48
 18/41 anonim ***** válasza:
Ha fogamzásgátlót ajánlott, akkor valószínűleg nem azzal van a baja, hogy lefeküdtetek, hanem azzal, hogy nem beszéltél vele előtte. Persze Ő is gyerekesen kezelte a helyzetet. Ez azért baj, mert így nem tudod honnan eltanulni, hogy viselkedik egy igazi felnőtt nő.
2013. ápr. 15. 10:52
 19/41 anonim ***** válasza:
Egyébként annak, aki a gyermekei szexuális életét nem tudja elfogadni, annak van még mit fejlődni szexuális érettség terén. Aki természetes módon képes megélni a szexualitást, nem pedig bűnként, annak nincs gondja mások véleményének, döntéseinek megértésével és elfogadásával.
2013. ápr. 15. 10:54
 20/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából mégis az anyám és rosszul esik hogy nem is foglalkozik velem...múltkor oda mentem hozzá és azt mondta majd megbeszéljük ha lenyugodott.Aztán azt kérdeztem hogy az a baj hogy nem mondtam meg,vagy nem szóltam?!annyit válaszolt:hogy nem nem is kell hogy szoljatok,de mégis csak 15 éves vagy... De kéthete nyugszik.....és az öcsém megkérdezte tőle ,miért nem szeret engem és a pasimat,erre azt mondta hogy vmit csináltam a barátommal,kérdeze meg tőlem.Engem nagyon idegesít a dolog,oda álltam elé meg kérdeztem nem válaszolt.Szerintem nincs ennyire köze hozzá,jó az anyukám tudjon is róla,de mi az hogy az öcsémnek,az apámnak meg a sogornőjének elmeséli?! Nagyon kínos...
2013. ápr. 15. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!